Nortenos: «Ζούμε μια φαρσοκωμωδία, τον απόλυτο εφιάλτη»

Τετάρτη, Απρίλιος 17, 2019 - 9:46μμ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι Nortenos μετά την νέα ήττα της Παναχαϊκής και βάλουν κατά της διοίκησης, με οξείς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά, τα λόγια είναι φτωχά. Ζούμε μια φαρσοκωμωδία. Τον απόλυτο εφιάλτη. Ο ψευτοεγωισμός ενός μετόχου το καλοκαίρι, μας οδηγεί στην ανυποληψία. Ενός ανθρώπου, που επέστρεφε τα χρήματα, που τοσο γενναιόδωρα η πολη του ειχε εμπιστευτεί, κατα δήλωση του. Για μια διαφορετική προσέγγιση, έβαλε στόχο να τιμωρήσει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και την πόλη, γιατί ο πρωην Τεχνικός Διευθυντής, εξέφρασε διαφορετική άποψη. Το σχέδιο την επόμενη μέρα, πήρε σάρκα και οστά. Μυστικές συναντήσεις στην Αθήνα, με μόνο σκοπό την εκδίκηση. Εκδίκηση, για έναν εγωισμό!!!

Η ομάδα έμεινε ακέφαλη και οικονομικά στον αέρα, για τρεις και πλέον μήνες. Η ομάδα όμως δεν τα παράτησε. Ενωμένοι σαν μια γροθια παικτες και προπονητικο team, εδιναν απαντήσεις στο γήπεδο. Ο κόσμος τους αγκάλιασε και τους στήριξε, διχως αύριο. Μαζι, κόσμος και ομάδα έδωσαν τα παντα για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Και τα καταφεραμε, ΜΑΖΙ!!!

Τον Γενάρη υπήρξε πρόταση ανενεργού μετόχου, να παει η ομαδα μεχρι τελους της σεζον, στηριζομενοι στις δυναμεις, του κάθε μετόχου. Απορρίφθηκε με συνοπτικες διαδικασίες, από αυτούς που ετοίμαζαν το εγκλημα που διαπράττουν, απο τον Γενάρη εως σήμερα.

Οι οργανωμένοι σε συναντήσεις τους με τους κυρίους Μπακαλάρο, Κεφάλα, Λαμπρόπουλο, Χρυσανθόπουλο, Αποστολοπουλο, Τσαουσογλου, τους ειχαν επισημάνει, όσα θα ακολουθούσαν, λες και ειμασταν μάντεις. Δεν ημασταν μάντεις. Έξυπνοι, ειμαστε και δεν μπορει να μας κοροιδευει κανείς. Σε όλες τις συζητήσεις μας με τους μετόχους, τους ζητήσαμε να σεβαστούν τα χρήματα τους, μεχρι σημερα και να μην χαλάσουν ότι με κόπο πέτυχαν, γιατί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ χρειάζεται αγάπη και όραμα και κανένας τυχοδιώκτης, δεν χωράει στην οικογένεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Δεν μας πίστεψαν, εκ του αποτελέσματος. "Θα ανεβουμε", επαναλαμβαναν βαρετά. Όλο το σκηνικό στήθηκε, για το ποιός την εχει πιο μεγάλη και μονον. Φαααααππππ!!!!

Στηριξαμε την υγεία που προσέφεραν, οι μέτοχοι, τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με ολες μας τις δυνάμεις. Δεν έγινε ποτέ το παραμικρό, που θα εκτροχίαζε την πορεία της ομάδας. Εμείς ακολουθούσαμε παντού εντός κσι εκτός έδρας, πιστά. Πιστεψαμε, οτι η εποχή που η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, θα φτάσει εκει που ονειρευομασταν, ειχε ξεκινήσει. Δυόμιση χρόνια ελπίδας, καταστραφηκαν για εναν εκδικητικό εγωισμό.

Αφού τον Γενάρη αποφασίστηκε η είσοδος κάποιου, όλα χάθηκαν με την παρουσία του στην Αγυιά συνοδεία 20 ατόμων "προσωπικης ασφάλειας". Ο πλέον δύσπιστος, κατάλαβε τους σκοπούς του. Παραμείναμε αδιάφοροι, παρ' όλες τις απειλές που δεχτηκαμε και παρ' όλες τις πιεσεις, απο διαφορα "κέντρα". Συνειδητή απόφαση ηταν, να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Η ομάδα μας δικαιώνει, μέχρι και τον αγώνα της Δράμας. Η απόλυση του Οφρυδοπουλου, διέλυσε την ομάδα, κυριολεκτικά. Στους επόμενους επτά αγώνες κερδίσαμε τρείς βαθμούς, χωρίς καμία νίκη και από δεύτεροι, παλεύουμε να σώσουμε την δεκάδα. Απόλυτη καταστροφή!!!

Τους τελευταίους δυο μήνες έχει βρει όλη η Πάτρα, επιπλέον ασχολία. Παρατηρούν τις τρελές αυξομειώσεις στις αποδόσεις του στοιχήματος, πριν και κατα την διάρκεια των αγώνων της ομάδας. Απορούμε και αδυνατούμε να καταλάβουμε τους λογους...

Ο νέος προπονητής από την δεύτερη μέρα, μιλάει και χαρακτηρίζει το ροστερ, υποτιμητικά. Οταν αυτοί οι παίκτες, είχαν την ομάδα δευτερη και ηταν οι μοναδικοί, που έσπασαν το αήττητο του φετινού Πρωταθλητή της S.L. Σχεδίαζε την ομάδα του καλοκαιριού ενώ η ομάδα ήταν μια ανάσα, απο τα μπαράζ. Η συνέχεια, καταστροφική...

Οι οργανωμένες επιθέσεις, τα συστηματικα ψεμματα, οι στοχοποιησεις οπαδων και η οικονομική δυσχέρεια, δεν μας έκαναν να ξεχάσουμε οτι : "Στόχος είναι η άνοδος". Φυσικά, αφου διέλυσαν τα πάντα άλλαξε και το μότο, για να κερδισουν χρόνο : "Σε ενάμιση χρόνο η άνοδος και τότε θα κριθούμε". Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα. Πιο χαμηλά έχει??? Για χορηγίες που ακόμα ειναι στον δρόμο και για παικτες που ειχαν να παίξουν μπάλα εναν χρόνο αλλα ηταν ταύροι στα εργομετρικά, που ποτέ δεν εγιναν, θα τα πούμε καποια άλλη στιγμή.

Κύριοι μέτοχοι, αν έστω κάποια στιγμή αγαπήσατε την Ιδέα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και νιώθετε την παραμικρη υποχρέωση για την πόλη, βρείτε σοβαρό επενδυτή και εξασφαλίστε το μελλον της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Έχετε ηθική υποχρέωση στην πόλη που σας εμπιστεύθηκε. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ , πρέπει να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα.

Κύριοι, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας και γενναία να βγείτε μπροστά και να αναζητήσετε σοβαρό επενδυτή. Κάνατε ενα τεράστιο λάθος. Μέσα απο τα λάθη, μαθαίνουμε. Ελπίζουμε, να πήρατε το μάθημα σας και να θυμάστε οτι ολοι εμείς στην ίδια πόλη κυκλοφορούμε!!!

ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

ΥΓ. "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΑΙ"...».

Υποστήριξη: SilkTech