Nortenos: «Μαύρες μέρες πλανώνται πάνω από την Αγυιά!»

Τετάρτη, Μάρτιος 20, 2019 - 11:26μμ

Την αντίδρασή τους για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή και την παραίτηση του τεχνικού τιμ, εξέφρασε ο σύλλογος οργανωμένων οπαδών των «κοκκινόμαυρων» Nortenos, που είχαν συνάντηση με το μέλος της συμμαχίας και της διοίκησης, Κώστας Χρυσανθόπουλο.

Όπως αναφέρουν οι οργανωμένοι ο κ. Χρυσανθόπουλος τους μετέφερε ότι δεν ήταν ενήμερος με τις κινήσεις του Δημήτρη Δρόσου και δεν συμφωνεί με την απόφασή του.

Η ανακοίνωση:

«Μαύρες μέρες πλανώνται πάνω απο την Αγυια!!!

Κακές στιγμές του παρελθόντος επανήλθαν στο μυαλό, μετα τις παραιτήσεις του τεχνικού επιτελείου.

Δεν είναι μόνον οι παραιτήσεις Οφρυδοπουλου- Κυριακίδη, αλλα οι παραιτήσεις 5 στελεχών, συνολικά. Οι ανθρωποι αυτοί στήριξαν τρια χρόνια την προσπάθεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Στα δύσκολα, δεν λιγοψύχησαν αλλα κράτησαν την ομάδα ενωμένη και συμπαγή. Με την είσοδο του Χορηγού, κοινό μυστικό στην πόλη ήταν οτι με κάθε τρόπο πρέπει να εκδιωχθούν. Τον λόγο τον γνωρίζουν αυτοί που δούλεψαν για αυτόν τον σκοπό και τον πέτυχαν, μη αναλογιζόμενοι ότι ηρθε και το δικό τους ΤΕΛΟΣ.

Έκπληκτοι ακούσαμε σε ραδιοφωνική εκπομπή τον Πρόεδρο κο Αποστολόπουλο να δηλώνει οτι ο Χορηγός δεν εχει κανενα δικαιωμα να προσλαμβανει και να απολύει, αλλά μόνο το Δ.Σ και τοποθετήθηκε σωστά. Σημείωσε, οτι οι μέτοχοι συναντήθηκαν χτες για να μιλήσουν για το θέμα. Άμεσα ο κος Μπακαλάρος, διεψευσε ότι συμμετεχει σε τετοια συναντηση. Στον "αέρα" βγηκε και ο Χορηγος και εκτός τόπου κ χρόνου δεν απανταγε στο άδειασμα του κου Αποστολόπουλου αλλα ανακοίνωσε πρόσληψη. Η κατάσταση στα Διοικητικά της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, ειναι χαοτική! Όλοι μπορούν να αναλογιστούν τι άθλο πέτυχε το προπονητικό επιτελείο, αυτον τον καιρό και όχι μόνο!

Χτες βράδυ επιδιώξαμε να συναντηθούμε με το Δ.Σ. Για αντικειμενικούς λόγους, δεν κατέστη δυνατό. Συναντηθήκαμε, όμως, με τον κύριο Χρυσανθόπουλο. Έγινε συζήτηση και καταλήξαμε σε συμπεράσματα. Ο κύριος Χρυσανθόπουλος μας κατέστησε σαφές, ότι δεν στηρίζει τον Χορηγό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το προπονητικό επιτελείο. Ανέφερε, οτι κανένας δεν τον έχει ενημερώσει, τι έχει συμβεί. Ενώπιον 60 ατόμων, δεσμεύτηκε για άμεσες αποφάσεις των μετόχων, ώστε να διορθωθούν όλες οι λάθος επιλογές, του τελευταίου εναμιση μήνα, με γνώμονα το κοινό καλό και την ηρεμία του κοσμου!!!

Το μήνυμα μας ηταν σαφές και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση!

ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ,

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ».

Υποστήριξη: SilkTech