Νόρα Δράκου: «Το κυνήγι του Ολυμπιακού ορίου τώρα ξεκινάει…»

Δευτέρα, Ιούλιος 29, 2019 - 5:50μμ

Ένα απολογισμό της παρουσίας της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού στίβου έκανε η Νόρα Δράκου. Αυτό ήταν το 5ο παγκόσμιο για την πατρινή πρωταθλήτρια, η οποία δεν έπιασε τα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ απόδοσης της, έχοντας βέβαια μία εξαιρετικά αξιόλογη παρουσία.

Δείτε το μήνυμά της και το ευχαριστήριο σε όσους την στήριξαν:

«Η αυλαία έπεσε το 18ο παγκόσμιο είναι παρελθόν... το 5ο μου παγκόσμιο δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς πραγματοποίησα μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μου. Μια χρόνια με πολλά σωματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Τα χρόνια περνούν το σώμα κουράζεται αλλά το μυαλό πρέπει να παραμείνει όρθιο και να παρακινεί το σώμα να κάνει πράγματα που ούτε αυτό φαντάζεται. Και αυτό θα κάνω την χρόνια που έρχεται. Το κυνήγι του Ολυμπιακού ορίου τώρα ξεκινάει…

Οφείλω για άλλη μια φορά να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια συγνώμη στους χορηγούς μου (την Ευρώπη ασφαλιστική και τον κύριο Νικόλαο Μακρόπουλος, την Herbal Life Nutrition, την Speedo και τον Σωκράτη Ηλιάδh (Physiomedica), που με στηρίζουν σε όλη μου την προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Στην ομάδα μου τον Παναθηναϊκό και Στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από εμένα για έμενα (τον προπονητή μου Άκη Οικονόμου, το Αλέξανδρο Προβολισιάνο και το Τhe_workout_lab_ΟΑΚΑ , τον γιατρό μου Μάνο Φανδρίδη, την αθλίατρο μου Σοφία Δάρα, τον Γιώργο Δεμέτη και τον Μιχάλη Κοντιζά, τον ψυχολόγο μου Γιάννη Ζαρωτή, τους φίλους μου που με ανέχονται και φυσικά την οικογένεια μου!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική ομάδα! Και ιδιαίτερα στον συναθλητή μου Κριστιάν Γκολομέεφ, που πίστεψε σε κάτι το πάλεψε και το κατάφερε!

Υ.Γ: Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα!»

Υποστήριξη: SilkTech