Νιούκαστλ - Νόριτς 1-1: Στον πάτο οι Καρακάξες δια ποδός... Γιαννούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Δεκέμβριος 1, 2021 - 10:05πμ
Νιούκαστλ - Νόριτς

Δέκα λεπτά απέμεναν συν τις όποιες καθυστερήσεις προκειμένου να πανηγυρίσει τον πρώτο της τρίποντο επί εποχής Σαουδαράβων... Παρά το γεγονός πως ο Κλαρκ προσπάθησε να κάνει ρεκόρ... ταχύτητας με την αποβολή του (9΄), η Νιούκαστλ είχε τα ηνία ακόμα και με δέκα παίκτες απέναντι στη Νόριτς που από την πλευρά της περιορίστηκε στον γνωστό παθητικό της ρόλο.

Με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές του Χρήστου Τζόλη που βρέθηκε στο βασικό σχήμα, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν αισθητά τις Καρακάξες και τελικά το πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο.


Στο 61΄η Νιούκαστλ κέρδισε πέναλτι εντός περιοχής και ο Γουίλσον δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους και στο 74΄ο Δημήτρης Γιαννούλης ρίχτηκε στη μάχη για να κάνει τη διαφορά. Και όπως αποδείχθηκε... την έκανε και με το παραπάνω.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Έλληνας αριστερός μπακ έβγαλε υπέροχη σέντρα στον Πούκι που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και το ντέρμπι ουραγών πίσω στην απόλυτη ισορροπία. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Νόριτς να σκαρφαλώνει προσωρινά στην 18η θέση της Premier και να παίρνει... ανάσες ενόψει της συνέχειας, την ώρα που η Νιούκαστλ έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Υποστήριξη: SilkTech