Νιούκαστλ: «Άκυρο» από Ζιντάν

Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021 - 4:05μμ
Ζινεντίν Ζιντάν

Μετά την τελευταία του θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει ελεύθερος στην αγορά. Φυσικά ο μοναδικός προπονητής που έχει κερδίοσει τρία συνεχόμενα Champions League έχει προσελκκύσει ουκ ολίγους μνηστήρες. Η τελευταία ομάδα που προσέγγισε τον Γάλλο τεχνικό ήταν η Νιούκαστλ.

Μετά την έλευση του Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ οι «Καρακάξες» κινούνται στην αγορά για ένα δυνατό όνομα προπονητή. Το πρώτο όνομα που βγήκε ήταν αυτό του Αντόνιο Κοντέ, ενώ σενάρια έχουν βγει για τους Φρανκ Λάμπαρντ - Στίβεν Τζέραρντ και Μπρένταν Ρότζερς.

Η Νιούκαστλ προχώρησε για την τελευταία περίπτωση, όμως ο Ρότζερς αρνήθηκε, καθώς θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος προπονητής για να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, στην Μάντσεστερ Σίτι. Το νέο «άκυρο» προς τις «Καρακάξες» ήρθε από τον Ζινεντίν Ζιντάν.


Ο Γάλλος προπονητής δεν ενδιαφέρεται για ένα πρότζεκτ όπως αυτό της Νιούκαστλ και στο μυαλό του υπάρχουν μόνο δύο προορισμοί. H Εθνική Γαλλίας και η Γιουβέντους.

Υποστήριξη: SilkTech