Νίκος Παπαδόπουλος: «Μας δίνει δύναμη και ψυχολογία η πρώτη νίκη»

Δευτέρα, Ιανουάριος 25, 2021 - 10:02πμ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η Παναχαϊκή παίρνει ψυχολογία μετά το 2-0 επί της Ιεράπετρας. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», τόνισε αναλυτικά μετά τη αναμέτρηση της Αγυιά, για την 3η αγωνιστική της Super League 2:

«Αυτή η πρώτη νίκη σημαίνει καλή ψυχολογία και σου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Σε αυτή την κατηγορία πρέπει να βγάζεις πείσμα και δύναμη στο γήπεδο για να κερδίσεις έναν αγώνα. Αυτό το είδαμε ακόμη καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήρθαν και τα γκολ.

Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ και πρέπει και όλοι οι παίκτες να είναι σε φόρμα. Ο Αραβίδης δεν ξεκίνησε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Γι΄ αυτό το λόγο μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Τετάρτη για να έρθουμε να πάρουμε και πάλι τους τρεις βαθμούς».

 

Από τους παίκτες της Παναχαϊκής, μίλησε ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος είπε:

«Θεωρώ πως είχαμε καλό ρυθμό και καλή ένταση από το πρώτο ημίχρονο, στο 2ο βρήκαμε τις ευκαιρίες και κάναμε τα γκολ. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα δείχνει τη δουλειά που είχε γίνει, είναι ιδιαίτερο και χρειάζεται υπομονή από όλους για να φανεί η δουλεία. Μετά από τόσο μεγάλη αποχή και χωρίς φιλικά παιχνίδια δεν μπορέσαμε νa δοκιμάσουμε πράγματα».

Υποστήριξη: SilkTech