Νίκος Καραβάς: "Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας"

Παρασκευή, Νοέμβριος 9, 2018 - 5:28μμ

Την τέταρτη νίκη του σε πέντε παιχνίδια στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατέκτησε τη Δευτέρα ο Αίολος Αγυιάς με το σημαντικό «διπλό» επί του Ολυμπιονίκη. Δηλώσεις για την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Προαστείου, τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αίολου Αγυιάς στον πολυχώρο «Three Action», έκανε ο Νίκος Καραβάς.

«Ταξιδέψαμε στην Αρχαία Ολυμπία όντες έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιονίκης διαθέτει και φέτος μια δυνατή ομάδα», δήλωσε ο 20χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπαθώντας να δώσουμε έμφαση στην άμυνα, κάτι που μας επέφερε στην συνέχεια αρκετές λύσεις και στην επίθεση».

Ο ύψους 1.81μ., Νίκος Καραβάς δήλωσε τα εξής για το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Νίκη Προαστείου: «Παίζουμε στην έδρα μας. Οφείλουμε να δώσουμε έμφαση σε αυτά που μας έχει ζητήσει ο κόουτς και τα οποία έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ σημαντικό και το ότι θα εμφανιστούμε με ένα πιο πλήρες και έμπειρο ρόστερ, καθώς επέστρεψαν και οι Μίλτος Καποτάς και Χρήστος Πετρόπουλος, δυο παιδιά που αποτελούν βασικούς πυλώνες για την ομάδα μας».

* Το παιχνίδι Αίολος Αγυιάς-Νίκη Προαστείου θα διευθύνουν οι Κωνσταντινίδου, Λαμπίρης και Κυριακου.

Υποστήριξη: SilkTech