Νίκος Καράβας: «Δουλεύουμε τις αδυναμίες και όλα αυτά που χρειάζεται να βελτιώσουμε»

Σάββατο, Μάρτιος 2, 2019 - 10:01πμ

Ο Αίολος Αγυιάς συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας (8.30μ.μ.) με αντίπαλο τον Προμηθέα 2014 στο «Three Action» στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, με τον Νίκο Καράβα να κάνει δηλώσεις για την προσεχή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όλες οι τοποθετήσεις του γκαρντ του Αίολου Αγυιάς:

Για την επικράτηση επί της Νίκης Προάστειου: «Ήταν ένα παιχνίδι-τελικός για εμάς, καθώς παίζαμε με αντίπαλο μια ομάδα που είναι ανεβασμένη σε αγωνιστικό επίπεδο στα τελευταία παιχνίδια και αποτελεί απειλή για όλους.

Στην άμυνα εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε προετοιμάσει στην προπόνηση, ενώ στην επίθεση βγάλαμε αυτοματισμούς και δείξαμε διάθεση ειδικά όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Έτσι καταφέραμε και πήραμε το ροζ φ.α.».

Για τη μάχη με τον Προμηθέα: «Προετοιμαζόμαστε πάλι για ένα ντέρμπι. Παίζουμε με μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες και διαθέτει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ.

Στις προπονήσεις δουλεύουμε τις αδυναμίες και όλα αυτά που χρειάζεται να βελτιώσουμε. Πάμε πάντα για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει».

Υποστήριξη: SilkTech