Νίκος Χριστόπουλος: «Δέκα τυχαίοι μου κόβουν τον δρόμο»

Τρίτη, Ιούλιος 30, 2019 - 6:18μμ

Πολύ δύσκολη έχει γίνει η κατάσταση στο βόλεϊ του Απόλλωνα, ιδιαίτερα για τους αθλητές του. Την ώρα που οι «μελανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν τη θέση τους στην Α2 Εθνική των ανδρών, στην Ολυμπιάδα, δεν αφήνουν ελεύθερους τους αθλητές τους να συνεχίσουν όπου οι ίδιοι ορίζουν, την καριέρα τους.

Το ρόστερ του Απόλλωνα αποτελείται επί τω πλείστον από παιδιά των Ακαδημιών, τα οποία μαζί με τις επιτυχίες τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, έφεραν και τους «μελανόλευκους» ξανά στις Εθνικές κατηγορίες, σαν πρωταθλητές Πελοποννήσου μάλιστα.

Ένας από τους άμεσα θιγόμενους, είναι και ο διεθνής πασαδόρος (και πρόσφατα «ασημένιος» στο Βαλκανικό πρωτάθλημα), Νίκος Χριστόπουλος, οποίος ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να μεταπηδήσει στα τμήματα Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία.

 Ο διεθνής πασαδόρος, που σκοπεύει να κινηθεί νομικά για να πάρει το δελτίου του, μίλησε στο sportin.gr για την κατάσταση που επικρατεί.

«Καταρχάς λυπάμαι πραγματικά για τους ανθρώπους που διοικούν έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς όπως ο Απόλλωνας.

Είναι πολύ άσχημο να νιώθεις ότι δέκα άνθρωποι, τυχαίοι στο χώρο, σου κόβουν το μέλλον σου και τη σταδιοδρομία σου, πόσο μάλλον όταν έχεις προσφέρει στο σύλλογο τα μέγιστα.

Είναι παράλογο μια ομάδα να ζητάει ανταλλάγματα όταν δεν σου έχει προσφέρει το παραμικρό (ένδυση, νερά, περίθαλψη), αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η Πάτρα, αυτή είναι η Ελλάδα».

Υποστήριξη: SilkTech