Νίκος Αναστόπουλος: «Η Παναχαϊκή θα επιστρέψει εκεί που αξίζει»

Δευτέρα, Οκτώβριος 19, 2020 - 8:02πμ

Στο Panachaiki TV μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά τη φιλική νίκη της Καλαμάτας σε βάρος της Παναχαϊκής και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, σχολιάζοντας την εικόνα των δυο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στους “κοκκινόμαυρους”.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν συνολικά ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με την Παναχαϊκή στο πρώτο εικοσάλεπτο να μπαίνει καλύτερα και φυσιολογικά να πετυχαίνει το γκολ.

Στη συνέχεια εμείς ισορροπήσαμε το ματς και ισοφαρίσαμε, ενώ ξανά από μια μικροκαθυστέρηση και αδράνεια στην άμυνα μας προέκυψε η φάση του πέναλτι. Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά, αποκτήσαμε το προβάδισμα το οποίο διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε μέχρι το τέλος. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα όσο το να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα της Football League.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, αλλά πρέπει να μελετήσουμε και να δουλέψουμε πάνω στις φάσεις που μας έκανε η Παναχαϊκή.

Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, στην οποία είχα ένα πετυχημένο πέρασμα και της εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω θα καταφέρει να φτάσει εκεί που της αξίζει».

Υποστήριξη: SilkTech