Νίκη με τον Ηρόδοτο (15:00) για να ησυχάσει

Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 8:31πμ

Να τελειώνει και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονής και συμμετοχής στη νεοσύστατη Super league 2 θέλει η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» που έχουν 7 αγώνες να γευτούν τη χαρά της νίκης, υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τον Ηρόδοτο στην Αγυιά για την 29η αγωνιστική της Football League.

Παρότι βρέθηκε στη δεύτερη θέση εφτά στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η Παναχαϊκή έχυσε την καρδάρα με το γάλα μέσα σε τέσσερις μόλις αγωνιστικές και πλέον θέλει τρεις βαθμούς για να διασφαλίσει τη συμμετοχή της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Γεμάτη προβλήματα η προετοιμασία της Παναχαϊκής, που έχει αρκετές απουσίες και μόλις 2 ημέρες προπονήσεων και αποθεραπείας μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο Ηρόδοτος από τη μεριά του δίνει τη δική του μάχη χωρίς να ξέρει θα καταλήξει ζώνη του υποβιβασμού (!) με την αναδιάρθρωση και καίγεται για βαθμούς. Τις ομάδες χωρίζουν 11 βαθμοί και 4 θέσεις, με την Παναχαϊκή να είναι 9η με 32.

Η αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση:

Σούλης, Κολοβούρης, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Kovacec, Coll, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Φουρλάνος, Montiel, Πολυχρόνης, Mohsni, Αργυρόπουλος, Πολίμος.

Στο μοναδικό τους συναπάντημα ως ώρας, η Παναχαϊκή επικράτησε στο Παγκρήτιο με 1-0 για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματτος.

Υποστήριξη: SilkTech