Νίκη εξάδας με λυτρωτή Αραβίδη η Παναχαϊκή - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021 - 4:54μμ

Πολύ μεγάλη νίκη τόσο βαθμολογική όσο και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήρε η Παναχαϊκή στον «τελικό» των πλέι οφ με τα Χανιά. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 3-2 στο… θρίλερ της Αγυιάς με τους Κρητικούς για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Σε ένα ματς που τα είχε όλα η Παναχαϊκή έδειξε ότι είναι φτιαγμένη για τα… δύσκολα φέτος και με buzzer beater του Αραβίδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο επιστρέφοντας στις θέσεις των πλέι οφ.

Τα Χανιά ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει έρθει φέτος στην Αγυιά και δικαιολόγησαν την πορεία τους στο δεύτερο γύρο, που τους έχει φέρει στην τέταρτη θέση, όμως η Παναχαϊκή σήμερα μπήκε για να πάρει τη νίκη και την πήρε έστω και στην τελευταία φάση.

Τι κι αν ισοφαρίστηκαν δύο φορές, τι κι αν δόθηκε πέναλτι κατά τους, οι «κοκινόμαυροι» πήραν το… ροντέο που είχε μεταξύ άλλων και μία κόκκινη και ανέβηκαν στην 6η θέση, με ένα βαθμό περισσότερο από τον Διαγόρα, έχοντας τον Εργοτέλη στην Αγυιά και την Ξάνθη εκτός έδρας στο φινάλε, με την υπόθεση πλέι οφ όμως πλέον στα χέρια τους.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

Κίτρινες: 23’ Σταμόπουλος, 27’ Ανάκογλου, 30’ Πάνος / 26’ Διαμαντόπουλος, 83’ Γρομητσάρης

Κόκκινη: 74’ Μακένα

Γκολ: 12’ Κουσκουνάς, 33’, 96’ Αραβίδης / 32’ Βασιλόγγιανης, 79’ Τριανταφυλλάκος

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Μπρους (88’ Αργυρόπουλος), Ανάκογλου (82’ Γιούσης), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (63’ Μουστακόπουλος), Κουσκουνάς ©, Μασούρας (88’ Τσερούτι)

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος (46’ Ουνγιαλίδης), Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Παναγιωτούδης (46’ Δημητριάδης), Αράνχα, Πλέγας (77’ Τριανταφυλλάκος) , Κάσσος © (61’ Μπραμπίγια) , Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (61’ Μακένα)

Υποστήριξη: SilkTech