Νίκες (με το ίδιο σκορ) για ΝΟΠ και ΝΕΠ

Κυριακή, Οκτώβριος 17, 2021 - 6:10μμ
12-11 ο ΝΟΠ

Το 2 στα 2 πέτυχε ο ΝΟΠ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς μετά την εκτός έδρας νίκη του στην πρεμιέρα επί του ΝΟ Καλαμάτας, επικράτησε και σήμερα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» επί του Ηλυσιακού με σκορ 12-11

Σε ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι όπου o NOΠ  ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 4-1 ο Ηλυσιακός ισορρόπησε τον αγώνα με το ημίχρονο να λήγει 8-7 υπέρ του ΝΟΠ.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ με το ΝΟΠ να ξεφεύγει 4 λεπτά πριν το τέλος με 12 - 10 και τελικά να επικρατεί με 12-11.
Μια ειδική αναφορά στο φουνταριστό , Αναστάση Κωνσταντακόπουλο, που αν και χθες (16/10) το βράδυ παντρεύτηκε, σήμερα ήταν πιστός στο ραντεβού με την ομάδα και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση.
Παρότι οι «δαίμονες» έπαιξαν χωρίς τους Γκότση και Ρογδάκη, κατάφεραν στο τέλος να αντέξουν την πίεση των φιλοξενούμενων και να πάρουν το ροζ φ.α.
Τα 8λεπτα: 4-1, 3-5, 3-2, 2-3
Τα γκολ του ΝΟΠ: Γεωργαράς 1, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος 2, Παπαχριστόπουλος 2, Κωνσταντακόπουλος 1, Ανδρικόπουλος, Πασσάς 4

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΠ

Η ΝΕΠ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς επικράτησε (17/10) στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Ροής με σκορ 12-11.
Η νίκη αφιερώθηκε στον Δημήτρη Κοντονή, ο οποίος απουσίαζε, καθώς παραμονές του αγώνες έχασε τον πατέρα του από ανακοπή (πριν από την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του).
Παρά τη νίκη της ομάδας του, ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του: «Δεν παίζουμε άμυνα, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τόσα πολλά γκολ στην έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε και να αλλάξουμε την εικόνα μας...».
Διαιτήτευσαν οι Κουρτίδης και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-0, 3-3, 3-5, 4-3. Τα γκολ της Ροής πέτυχαν οι Κροκίδας 1, Μπελερής 1, Γκαράνης 2, Κοκκωνάκης 1, Αποσκίτης 1, Σιάρρος 3 και Σταθόπουλος 2.
ΝΕΠ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Μπάρλος, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης 3, Καρύδης 2, Σπανογιάννης 1, Πετρόπουλος 3, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης (η εμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια αποτελεί μεγάλο κέρδος για τα «δελφίνια»), Μπρακατσέλος, Γιαννακέας 1.

Υποστήριξη: SilkTech