Νέος σπουδαίος αγώνας τοξοβολίας στην Πάτρα την Κυριακή

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 8:31πμ

Έναν μεγάλο αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας με 200 τοξοβόλους, θα φιλοξενήσει η Πάτρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο κλειστό γήπεδο στο Κουκούλι (ΠΕΑΚ Κλειστό Γυμναστήριο).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με όλα τα αστέρια της Ελληνικής τοξοβολίας, στο Ολυμπιακό και Σύνθετο τόξο της Α΄ κατηγορίας (ανδρών-γυναικών), καθώς επίσης και τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του Παραδοσιακού τόξου.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος όλες κατηγορίες του Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, αλλά και  του παραδοσιακού τόξο, κάθε ηλικίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.), με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας Γλαύκο Πατρών, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας Προαστείου και τον Δήμο Πατρέων.

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.), ο  Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας Γλαύκος Πατρών, ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας Προαστείου Πατρών και ο Δήμος Πατρέων,  σας καλούν να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγώνες και να γνωρίσετε το συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας".

Ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα: Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019  ώρα  10:00 π. μ.

Γήπεδο: ΠΕΑΚ Κλειστό Γυμναστήριο, Κουκούλι Πατρών (Πατρών - Κλάους 110)

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Υποστήριξη: SilkTech