Νέος προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας ο Κώστας Σορώτος

Δευτέρα, Ιούνιος 18, 2018 - 4:45μμ

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Κόροιβος Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Κώστας Σορώτος θα αντικαταστήσει τον Ντίνο Καλαμπάκο στην προσπάθεια της ομάδας της Ήλιδας για επιστροφή στην Α1.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Σορώτο.

Η ομάδα μας με τη συμφωνία της με τον πολύπειρο τεχνικό αλλάζει σελίδα και ξεκινά και επίσημα τον προγραμματισμό για τη συμμετοχή της στην Α2.

Η συμφωνία με τον Κώστα Σορώτο έγινε με γνώμονα την αποδεδειγμένη και πολύχρονη εμπειρία του και την επιτυχημένη διαδρομή του, όπως και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει πώς να δημιουργήσει από την αρχή μια ομάδα υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην «παραγωγή» νέων αθλητών.

Με το νέο μας προπονητή, αλλά και με το ισχυρό brand name που ο Κόροιβος απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως κατά την τελευταία τετραετία στην Α1, θέτουμε εξαρχής τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο τέλος της οποίας θα κάνουμε τον απολογισμό για το τι θα έχει πετύχει η ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Σορώτο στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!» 

Υποστήριξη: SilkTech