Νέος προπονητής του Άρη ο Σάββας Παντελίδης

Τετάρτη, Νοέμβριος 14, 2018 - 3:50μμ

Την τεχνική καθοδήγηση του Άρη έχει επίσημα από σήμερα ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύτηκε με την ομάδα, παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του Τύπου από την ΠΑΕ, θα έχει αργότερα την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και από αύριο θα βάλει τους «κίτρινους» σε εντατικό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων.

Στο τεχνικό επιτελείο, ως βοηθοί προπονητή, θα είναι οι Άκης Βάβαλης, Απόστολος Τερζής, γυμναστής ο Σάκης Παντελίδης, γυμναστής τερματοφυλάκων ο Αντώνης Λυκούρης και αναλυτής αγώνων ο Πέτρος Σομπότοβιτς.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, ξέρω γιατί είμαι εδώ. Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι γιατί και εγώ και η ομάδα έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω που έρχομαι, είμαι σίγουρος πως θα πετύχω» ανέφερε ο 53χρονος προπονητής στην αρχική τοποθέτησή του, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόσθεσε ο Σάββας Παντελίδης επισημαίνοντας: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση η συνεργασία μου με τον Άρη. Σαν άνθρωπος έχω μάθει να μη φοβάμαι, να δουλεύω πολύ. Με τη δική μου δουλειά, των παιδιών, της διοίκησης, του κόσμου, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη.

Έχει καινούργιους ποδοσφαιριστές η ομάδα, θέλω και εγώ λίγο χρόνο για να τη μάθω. Σε πρώτο χρόνο, ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη και στο τέλος της σεζόν, να έχουμε πετύχει το στόχο της Ευρώπης.

Βοηθά η διακοπή στο πρωτάθλημα, έχουμε 10 μέρες να δουλέψουμε. Είμαι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έχω δει την ομάδα, αλλά και τους αντιπάλους της».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική