Νέος προπονητής της Παναχαϊκής ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς

Σάββατο, Ιούνιος 8, 2019 - 1:50μμ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερβοβόσνιο τεχνικό με ρίζες από την Σουηδία, Zvezdan Milosevic.

Γέμισε το προφίλ του με... Παναχαϊκή ο υποψήφιος προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς

Η ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων» αναφέρει:

«Ο Zvezdan Milosevic έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε αρκετές ομάδες πρώτων κατηγοριών, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν την Παναχαϊκή ήταν η Γκρμπάλι στην πρώτη Εθνική του Μαυροβουνίου.

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας έκανε στο pfc1891.gr την παρακάτω δήλωση:

"Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να χαιρετήσω τους φιλάθλους της Παναχαϊκής και τους κατοίκους της όμορφης πόλης της Πάτρας. Είμαι ενθουσιασμένος με τις καταστάσεις που βρίσκω στον σύλλογο και με το όραμα των ανθρώπων που απαρτίζουν την Παναχαϊκή. Βέβαια θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και φυσικά εννοώ να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φιλάθλων της Παναχαϊκής, των Πατρινών και της διοίκησης της ομάδας. Σας καλώ να είστε στο πλευρό μας και πιστεύω ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες για την ομάδα».

Υποστήριξη: SilkTech