Νέος προπονητής στην Κ19 της Παναχαϊκής ο Ντίνος Σπυρόπουλος

Τετάρτη, Ιανουάριος 22, 2020 - 9:55μμ

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην ηγεσία των Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η συνεργασία με τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο που είχε αναλάβει το εγχείρημα του χτισίματος από την αρχή εκ μέρους της ΕΠΣΑ, ολοκληρώθηκε και ο Ντίνος Σπυρόπουλος πήρε τη θέση του.

Μαζί με τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο τελειώνει και η συνεργασία με την ΕΠΣΑ ουσιαστικά, ενώ ο νέος τεχνικός έχει την εμπειρία και αποχώρησε από τον ΠΑΟ Βάρδας και τη Γ’ Εθνική πριν λίγο καιρό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΑ και τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο, που είχαν υπό την επίβλεψη τους την λειτουργία της ομάδας Νέων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα όσον αφορά την λειτουργία της Κ-19, καθώς με την τεχνογνωσία του βοήθησε σημαντικά στην έως σήμερα πορεία της ομάδας, όπως επίσης ευχαριστούμε και την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΑ για την σημαντική συμβολή της στο εγχείρημα.

Παράλληλα, ανακοινώνουμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ-19 Χρήστο Παρασκευόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντίνο Σπυρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος εκτός από προπονητής αρκετών ομάδων του ερασιτεχνικού Αχαΐας και της Γ' Εθνικής, έχει υπάρξει επί σειρά ετών επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και έχει φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής, όντας μάλιστα και ένα από τα ενεργά μέλη του συλλόγου παλαιμάχων της ομάδας μας.

Την φετινή αγωνιστική χρονιά και μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές, ήταν προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας στην Γ' Εθνική, καθώς και υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα στην Κ-19 και θα καθοδηγήσει αυτός την ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Νέων της 8ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στις 26/1».

Υποστήριξη: SilkTech