Νέος πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π. ο Παναγιώτης Πελεκούδας-Έντονο πατρινό χρώμα στο ΔΣ

Τρίτη, Οκτώβριος 16, 2018 - 4:49μμ

Νέος άνεμος πνέει πλέον στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, όπου ο διεθνής πατρινός κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας, διαδέχθηκε τον απερχόμενο Βασίλη Μηνούδη στα προεδρικά του καθήκοντα, ενώ στο νέο ΔΣ στο οποίο φιγουράρουν τέσσερα νέα μέλη, επιστρέφει ο Ηλίας Λάππας και η Κατερίνα Γιώτα.

Το νέο ΔΣ έχει έντονο πατρινό χρώμα, καθώς εκτός από τον Πελεκούδα, συμμετέχουν και ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, ο Γιάννης Μαντέκας, ως Ειδικός Γραμματέας και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, σαν μέλος.

Με τις αρχαιρεσίες αυτές ολοκληρώθηκε και τυπικά ο πρώτος κύκλος λειτουργίας του ΠΑ.Σ.Α.Π. και ανοίγει μια «νέα σελίδα» στη λειτουργία του Συνδέσμου, η οποία θα βασίζεται στις αρχές και τα κεκτημένα των προηγούμενων διοικήσεων.

Το νέο ΔΣ δεσμεύται για την συνέχιση της υπεράσπισης όλων αυτών των αξιών, που οι προηγούμενες διοικήσεις με πολύ κόπο αγωνίστηκαν να αναδείξουν.

Ειδικότερα, το νέο προεδρείο του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Πελεκούδας Παναγιώτης

Ά Αντιπρόεδρος: Φράγκος Ανδρέας

Β’ Αντιπρόεδρος: Μαρούλης Θάνος

Γενικός Γραμματέας: Αχιλλεόπουλος Ιωάννης

Ειδικός Γραμματέας: Μαντέκας Ιωάννης

Ταμίας: Λάππας Ηλίας

Μέλος: Χριστοδούλου Στέλλα

Μέλος: Γιώτα Κατερίνα

Μέλος: Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου, Παναγιώτης Πελεκούδας δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους της νέας διοίκησης.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή, η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π., σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Σύνδεσμο και το άθλημα. Νέοι και παλιοί , ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΑΠ Β. Μηνούδη, ώστε να συνεχίσουμε το έργο των εννέα τελευταίων ετών, αναδεικνύοντας τον ρόλο των αθλητών και υπερασπίζοντας τόσο τα συμφέροντά τους, όσο και το άθλημα γενικότερα.

Σε μια περίοδο που συναθλητές μας μένουν χωρίς ομάδα, χωρίς καμία ευθύνη, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οφείλουμε όλοι μας να αναλογιστούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και καλώ όλους τους αθλητές να κάνουμε ένα βήμα μπροστά στηρίζοντας έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Η διάθεση των νέων προσώπων που απαρτίζουν το ΔΣ, σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλιών, αποτελεί ένα καλό μείγμα που με κάνει να αισιοδοξώ για τη συνέχεια. Παράλληλα, βασικός μας στόχος θα είναι η αναδιοργάνωση του Συνδέσμου και η αύξηση της συμμετοχής των αθλητών , ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του αλλά και η συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας του.

Άμεσα θα ζητήσουμε συνάντηση γνωριμίας τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και με τους Προέδρους ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, όπου θα έχουμε παράλληλα την ευκαιρία να διατυπώσουμε τις προτάσεις μας και τους προβληματισμούς μας.

Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό για το άθλημα… Καλή μας αρχή!»

πηγή

Υποστήριξη: SilkTech