Νέος χορηγός, νέα φανέλα στον Προμηθέα - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 23, 2021 - 10:22πμ
Ανεβαίνει συνεχώς η Πατρινή ομάδα
Η ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Mητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό για την Πατρινή ομάδα τη σεζόν 2021-22 και αρωγό στη νέα προσπάθεια για τίτλους και διακρίσεις.
"Το μεγαλύτερο Kολλέγιο Πανεπιστημιακών σπουδών στην Ελλάδα, ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα και τις φιλοδοξίες του συλλόγου μας για νέες διακρίσεις και τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα συμπορευτεί μαζί μας, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας" ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
 
Με αφορμή τη συνεργασία αυτή μάλιστα, πραγματοποιήθηκε  συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοινώθηκε η έναρξη της χορηγίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ενώ παράλληλα έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Προμηθέα για τη σεζόν 2021-22. Στο πλαίσιο της παρουσίασης αυτής, ο CEO του Προμηθέα   Χρήστος Μήλας τόνισε μεταξύ άλλων πως «αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς η συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αφού ως οργανισμός θεωρούμε την εκπαίδευση αναπόσπαστο κομμάτι από τον αθλητισμό, έχοντας ως ραχοκοκαλιά το πρόγραμμα ΝΟΥΣ». 
Επίσης  ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης ευχαρίστησε με τη σειρά του το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ενώ ευχήθηκε η νέα σεζόν να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας κανονικότητας για όλο τον κόσμο, μετά από μια δεκαοχτάμηνη ταλαιπωρία.
 
Εκ μέρους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ο Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ, κύριος Βαγγέλης Ροδόπουλος τόνισε: «Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι η έλευσή μας στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, ξεκινάει με τη συνεργασία με ένα πραγματικά μεγάλο αθλητικό club! Ο Προμηθέας έχει εξελιχθεί σε «φαινόμενο» τα τελευταία χρόνια, με την επιτυχημένη πορεία του στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εκατοντάδες νέα παιδιά στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής, το καινοτόμο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», οργάνωση, διαδικασίες, πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, όραμα, προσήλωση στον στόχο!
 
Αναλυτικά:
 
Στον εκπαιδευτικό μας Οργανισμό ο Αθλητισμός και οι αξίες που απορρέουν από αυτόν αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό πυλώνα. Γι΄ αυτό και στηρίζουμε διαχρονικά Οργανισμούς, πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως επίκεντρο την προώθηση του Αθλητισμού, εμπλέκοντας δημιουργικά στη διαδικασία αυτή τη φοιτητική και ακαδημαϊκή μας κοινότητα.
 
Η απόφασή μας να συμμετάσχουμε ως Μεγάλος Χορηγός Εκπαίδευσης στον Προμηθέα, έρχεται ως επακόλουθο της αντίληψης και των αξιών της Διοικητικής Ομάδας του club για το ρόλο της Εκπαίδευσης. Στη βάση αυτή η συνεργασία μας θα είναι πολυδιάστατη υλοποιώντας από κοινού μια σειρά από ενέργειες με εκπαιδευτικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Από τη φετινή νέα ακαδημαϊκή χρονιά, οι φοιτητές μας στα Τμήματα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής, Φυσικοθεραπείας, Διαιτολογίας, και άλλων Επιστημών που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Πάτρα, θα έχουν πρόσβαση - ως κομμάτι της πρακτικής τους άσκησης - στο club."
 
Ο Προμηθέας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, με ακόμα υψηλότερες φιλοδοξίες, μένοντας παράλληλα προσηλωμένος στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει. Η στήριξη από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, μαζί θα φτάσουμε ψηλά...
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ μαζί προς την κορυφή!
Υποστήριξη: SilkTech