Νέος γενικός αρχηγός στον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Καϊάφας

Κυριακή, Οκτώβριος 18, 2020 - 2:02μμ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καϊάφα ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «μελανόλευκων» αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Γιώργο Καϊάφα. Ο γνωστός Αιγιώτης καθηγητής φυσικής αγωγής αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, αναλαμβάνει αφιλοκερδώς χρέη γενικού αρχηγού, συνδράμοντας έτσι στο έργο του κ. Χρήστου Σωτηρόπουλου αλλά και του Συλλόγου γενικότερα. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του».

Ένα ακόμα ευχαριστώ στους χορηγούς

Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλειου Γ.Σ ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων της εταιρίας "ΑΥΡΑ" κ. Σταύρο Λειβαδίτη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αλλά και όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας, για την πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στον Σύλλογο μας αγοράζοντας μεγάλο αριθμό καρτών διαρκείας. Η πράξη τους αυτή, παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, μας συγκινεί ιδιαίτερα. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Υποστήριξη: SilkTech