Νέο σύστημα διεξαγωγής στο EuroCup - Στο β΄ γκρουπ ο Προμηθέας

Σάββατο, Ιούλιος 3, 2021 - 2:02μμ

Με νέο σύστημα διεξαγωγής θα πραγματοποιηθεί τη σεζόν 2021-22 το Eurocup, όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη (30/6) η διοργανώτρια αρχή, η οποία ανακοίνωσε και τις ομάδες που θα μετάσχουν στην κλήρωση για την κανονική περίοδο. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι 20 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα «χωριστούν» κατά την κλήρωση σε δύο ομίλους των δέκα.

Κάθε μια εξ αυτών θα δώσει 18 αγώνες στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου (εννέα εντός κι εννέα εκτός), ενώ οι πρώτες οκτώ ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθεί στους «νοκ άουτ» αγώνες.

Η κλήρωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Ιουλίου (14:15 ώρα Ελλάδας) και ο Προμηθέας Πατρών θα βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, μαζί με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στο πρώτο βρίσκονται Βαλένθια και Ανδόρα, στο τρίτο οι Γκραν Κανάρια και Μπανταλόνα, στο τέταρτο οι Μπούντουτσνοστ και Παρτιζάν Βελιγραδίου, στο πέμπτο οι Βίρτους Μπολόνια και Λιετκαμπέλις, στο έκτο οι Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα και Τρέντο, στο έβδομο οι Μπουλόν και Μπουργκ, στο όγδοο οι Ουλμ και Τουρκ Τέλεκομ, στο ένατο οι Μπούρσασπορ και Χάμπουργκ Τάουερς και στο δέκατο οι Βενέτσια και Σλασκ Βρότσλαβ.

2021-22 DRAW SEEDS

1ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Βαλένθια

Ανδόρα

2ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Προμηθέας Πάτρας

Λοκομοτίβ Κουμπάν

3ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Γκραν Κανάρια

Μπανταλόνα

4ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Μποντούτσνοστ

Παρτιζάν

5ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Μπολόνια

Λιετκαμπέλις

6ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Ολύμπια Λιουμπιάνα

Τρεντό

7ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Λεβαρουά

Μπουρζ

8ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Ουλμ

Τουρκ Τέλεκομ

9ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Μπουρσασπόρ

Αμβούργο

10ο Γκρουπ Δυναμικότητας

Βενέτσια

Σλονσκ Βλότσλαβ

Υποστήριξη: SilkTech