Το νέο ΔΣ του συνδέσμου κριτών κλασσικού αθλητισμού

Πέμπτη, Φεβρουάριος 20, 2020 - 8:52πμ

Την Κυριακή 16/02/2020 στην αίθουσα του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου Πατρών, ο σύνδεσμος κριτών κλασσικού αθλητισμού διεξήγαγε την τακτική γενική συνέλευση.

Ο απερχόμενος πρόεδρος τω κριτών κ. Χριστόπουλος Κων/νος έκανε τον απολογισμό για το 2019 τονίζοντας ότι ο σύνδεσμός μας βαδίζει σε υψηλά επίπεδα και το αποδεικνύει στο γεγονός των καλών κριτικών που δέχτηκε στα τέσσερα κατά σειρά πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ (2016-2019) που διεξήχθησαν στην Πάτρα, επισημαίνοντας  το γεγονός ότι και φέτος στις 13 και 14 Ιουνίου, θα διεξαχθεί πάλι στην Πάτρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, μαζί με το πρωτάθλημα συνθέτων, λέγοντας ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις δάφνες των προηγουμένων επιτυχιών, αλλά πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά από φιλοφρονήσεις των μελών του συνδέσμου προς το απερχόμενο Δ.Σ., διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες, όπου και εκλέχθηκαν για το νέο οι:

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης

ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Γεωργία

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης

ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ Αφροδίτη

ΚΟΚΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και

ΠΕΤΡΑΚΟΣ Άγγελος,  

οι οποίοι και θα συνέλθουν σαν σώμα όπως ορίζει το καταστατικό.

Εν συνεχεία και στο κέντρο του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου, έγινε η κοπή της πίτας όπου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου κ. Τζελάτης Ευάγγελος, ο Γραμματέας κ. Παρίσης Χάρης και ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Αποστολόπουλος Τόλης.

Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο κ. Τζελάτης τόνισε και αυτός το υψηλό επίπεδο των κριτών του συνδέσμου της Πάτρας και την εμπιστοσύνη του σ’ αυτούς. Μετά την κοπή της πίτας, επακολούθησε συνεστίαση. Το φλουρί της πίτας κέρδισε φέτος η κ. Τσοπάνογλου Φωτεινή.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Βορείας Πελοποννήσου εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στον Ιστιοπλοϊκό Σύλλογο Πατρών για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και στη φιλοξενία του για το όμορφο αυτό βράδυ.

Υποστήριξη: SilkTech