Νέα βαριά ήττα για τον αποδεκατισμένο Παναιγιάλειο

Κυριακή, Ιανουάριος 28, 2018 - 9:58μμ
flnews.com

Ο Απόλλων Πόντου επιβλήθηκε εντός έδρας 4-1 του αποδεκατισμένου Παναγιαλείου, με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Συμελίδη. Οι Πόντιοι είχαν να γευτούν τη νίκη από τις 10 Δεκεμβρίου στο ματς με την Καλλιθέα (1-0), αλλά επέστρεψαν σε αυτή έπειτα από ένα σερί πέντε αγώνων, όπου μετρούσαν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και αναρριχήθηκαν στην 8η θέση.

Είχαν, ακόμη, σε πολύ καλή ημέρα τον Παναγιώτη Συμελίδη, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ στο 14’, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα των φιλοξενούμενων, κέρδισε το πέναλτι στο 58’ και έδωσε την ασίστ του τέταρτου γκολ στον Μπρίτο.

Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος στο ντεμπούτο του Πέτρου Δημητρίου στον πάγκο του, κατέβηκε στο ματς με  αποστολή… ανάγκης, με μόλις 14 παίκτες, και γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε συνολικά έξι αναμετρήσεις και βρίσκεται στην 16η θέση με 10 βαθμούς. Αναμενόμενη η ήττα για τη «Μαύρη Θύελλα» μετά από όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες...

Ο Παναιγιάλειος θέλησε να αιφνιδιάσει τον Απόλλωνα Πόντου. Μπήκε επιθετικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει κάποια ουσιαστική φάση. Μετά το 10άλεπτο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Συμελίδη στο 14’ και έχασαν ευκαιρίες με τους Κυβελίδη (30’, 36’), Καλογέρη (30’).

Κατάφεραν, μάλιστα, να κάνουν δύο τα τέρματά τους με το πλασέ του Κυβελίδη στο 42’, όμως δύο λεπτά αργότερα, στο 44’, ο Σταματής με καταπληκτικό πλασέ, έπειτα από αντεπίθεση, μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Πόντου δεν απειλήθηκε, απεναντίας  φάνηκε επιθετικά με τον Κυβελίδη στο 51’, ενώ κατόρθωσε να κάνει το 3-1 έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Μπρίτο στο 59’, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Συμελίδης από τον Κοντοχρήστο.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος με γυριστό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 63’, σημειώνοντας το 4-1 για τους Πόντιους.

Γκολ: Συμελίδης (14’), Κυβελίδης (42’), Μπρίτο (59’ πέν., 63’) /  Σταματής (44’)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας (76’ Καλί), Κυβελίδης (69’ Βλαχομήτρος), Λιόνης (67’ Γκουγκούδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας (88’ Τσουρής), Καζναφέρης, Κόκκορης (82’ Σακκελαρόπουλος), Γαβριηλίδης, Σταματής, Σκαρτσίλας.

Υποστήριξη: SilkTech