Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023 - 11:51πμ
Τι συνέβη με τον οργανωμένο φίλαθλο του Παναθηναϊκού

Σαράντα ημέρες χωρίς τον Μιχάλη Κατσουρή και η μητέρα του περιμένει ακόμη απαντήσεις για τον άνθρωπο που της στέρησε το παιδί της.
Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, αλλά δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι στο σκοτάδι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπήρξε άλλη μια ανατροπή με φίλαθλο του Παναθηναϊκού που συνελήφθη.
Τα λάθη και οι παραλείψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πολλά από την αρχή.
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, γίνονται ανακρίσεις, όμως φαίνεται ότι γίνονται και άλλες αστοχίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι αρχές συνέλαβαν έναν 43χρονο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που στη συνέχεια απεδείχθη ότι ήταν από ψεύτικο προφίλ.
Επίσης, σε έκθεσή της, η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας προσομοίαζε με τον φερόμενο καθοδηγητή των Κροατών στα βίντεο. Λίγο αργότερα, αστυνομικός της ίδια υπηρεσίας κατέθεσε ότι δεν ήταν τελικά ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού στα βίντεο.
Από την πλευρά του, δε, ο 43χρονος έδωσε στοιχεία στις ανακριτικές αρχές που αποδείκνυε ότι δεν ήταν καν στην Αττική την αιματηρή νύχτα και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μητέρα του Μιχάλη πηγαίνει καθημερινά στον τάφο του παιδιού της και περιμένει δικαίωση.
«Ο πόνος της μάνας είναι αβάσταχτος. Θέλει να δει το παιδί της. Ζητά να δει το παιδί της και ξέρει ότι δεν θα τα κάνει ποτέ. Γι' αυτό και η Δικαιοσύνη θέλω να κάνει σωστά τη δουλειά της. Να δικαιωθεί η μνήμη του Μιχάλη μας γιατί έφυγε πάρα πολύ άδικα. Ένα νέο παιδί με πολλά όνειρα. Πώς θα ζήσει μια μάνα το υπόλοιπο της ζωής με το να ξέρει ότι το παιδί της έφυγε με τέτοιο φριχτό τρόπο. Παρακαλώ πολύ... να βγει η αλήθεια στο φως για τη δικαίωση του Μιχάλη μας», ανέφερε η θεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή.

Υποστήριξη: SilkTech