Νέα ήττα για τον αποδεκατισμένο Παναιγιάλειο

Πέμπτη, Φεβρουάριος 1, 2018 - 1:35πμ

Με γκολ του Μαυριά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων Λάρισας πέρασε δύσκολα (1-0) από την έδρα του «ηρωικού» Παναιγιαλείου. Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Απόλλων Λάρισας, καθώς έστω και δύσκολα πέρασε νικηφόρα από το Αίγιο επικρατώντας 1-0 του Παναιγιάλειου.

Οι «κυανόλευκοι» τα... βρήκαν σκούρα κόντρα σε έναν «ταλαιπωρημένο» αντίπαλο και χρειάστηκαν ένα γκολ του Μαυριά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους.

Στην αντίπερα όχθη, οι Αιγιώτες με 11 παίκτες διαθέσιμους, παρουσιάστηκαν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και σίγουρα η… επόμενη μέρα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Για όσους περίμεναν πως το παιχνίδι θα ήταν εύκολη υπόθεση για τον Απόλλωνα Λάρισας, διαψεύστηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιγιάλειος έστω και με σχήμα ανάγκης, δεν παρουσιάστηκε απλά ανταγωνιστικός, αλλά ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του στο πρώτο 45λεπτο.

Οι Αιγιώτες έκλεισαν κάθε διάδρομο προς την εστία του Τσάπαλου, ενώ είχαν και την κορυφαία στιγμή στο 24’ με τον Σταματή να χάνει τεράστια ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Μάλιστα φωνάζουν για ένα μαρκάρισμα του Παπαζαχαρία στον Σταματή μέσα στην περιοχή στο 28’, ωστόσο ο διαιτητής Δραγάτης δεν… είδε παράβαση.

Κόντρα στην εικόνα του πρώτου μέρους ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε με γκολ από τα… αποδυτήρια καθώς στο 47’ ο Μαυρίας με σουτ έκανε το 0-1. Μια φάση η οποία έκοψε τα… πόδια των γηπεδούχων καθώς για περίπου ένα 15λεπτο, οι Θεσσαλοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ακυρωθέν γκολ του Βλάχου ως οφ σάιντ στο 59’ έδειξε πως ο Παναιγιάλειος έχει σφυγμό, ωστόσο στο 65’ ο Τσιλούλης ήταν αυτός που «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ. Η τελευταία σημαντική φάση καταγράφηκε στο 86' με τον Συράκο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Γκολ: 47’ Μαυριάς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας, Τσουρής, Κόκκορης, Καζναφέρης, Σακελλαρόπουλος, Γαβριηλίδης, Σταματής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ι. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (87’ Κωτσιαρίδης), Τσιλούλης (79’ Συράκος), Ιβανίδης (46΄Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας.

Υποστήριξη: SilkTech