Νέα επίθεση του Θησέα στο ΠΕΑΚ-«Η πρόσκληση είναι εμπαιγμός»

Πέμπτη, Οκτώβριος 11, 2018 - 4:43μμ

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με το ΠΕΑΚ δίνει ο Θησέας Πατρών με νέα του ανακοίνωση. Η ομάδα βόλεϊ που απέσυρε την συμμετοχή της από τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ κατηγορεί την διοίκηση του ΠΕΑΚ για άρνηση συνάντησης με στόχο τη ρύθμιση των οφειλών, ενώ μιλάει για εμπαιγμό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν είναι ο σκοπός μας να ανοίξουμε δημόσιο διάλογο με την Διοίκηση του ΠΕΑΚ όμως η αποκατάσταση της αλήθειας είναι υποχρέωσή μας, ειδικά όταν η διοίκηση ενός ΝΠΔΔ καταφεύγει στην απόκρυψή της, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Με το υπ. αρ. πρωτ. 10/24-08-2018 έγγραφό μας προς την Διοίκηση του ΠΕΑΚ, υποβάλλαμε εμπρόθεσμα το αίτημά μας για παραχώρηση προπονητικών ωρών στο ΠΕΑΚ Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ.

Την 19/9/2018 αναγκαζόμαστε να υποβάλουμε εκ νέου γραπτό αίτημα, καταθέτοντας το υπ. αριθμ. πρωτ. 12/19-9-2018 έγγραφό μας, όπου και πάλι υπενθυμίζουμε προς την Διοίκηση του ΠΕΑΚ, το αίτημά μας και την καλούμε σε συνάντηση για την τακτοποίηση των «οφειλών» μας.

Ποιες είναι όμως πραγματικά αυτές οι περιβόητες οφειλές μας; Όταν οι ώρες που χάσαμε - όχι με δική μας υπαιτιότητα - από τις αρχές Οκτωβρίου 2017 που μπήκαμε στο γήπεδο μέχρι τέλος Μαΐου 2018 ανήλθαν στις 63 !!!!!! 

Και φυσικά ποιες είναι οι οφειλές μας για ένα γήπεδο βόλεϊ χωρίς διαγράμμιση βόλεϊ; Μήπως μπορεί να μας πληροφορήσει επιτέλους η ΕΔ του ΠΕΑΚ αν υπάρχει κάποια επίσημη απόφαση της ΓΓΑ για αλλαγή χρήσης του Τόφαλος ή αν αυθαίρετα έχουν αφαιρεθεί οι γραμμές του βόλεϊ;

Μέχρι και την στιγμή της ανακοίνωσής μας το Σάββατο 6/10/2018, δεν είχαμε καταφέρει να επιτύχουμε συνάντηση με την ΔΕ του ΠΕΑΚ.  Μετά την ανακοίνωσή μας μόνο, μας ζητήθηκε να συναντηθούμε και αυτό μέσω του τύπου….

Όταν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις όμως ξεκινούσαν το Σάββατο 13/10/2018 και ακόμη δεν μας είχαν επιτρέψει την είσοδό μας στο γήπεδο αυτή η πρόσκληση είναι εμπαιγμός».

Υποστήριξη: SilkTech