Νέα εμφάνιση σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς έκανε ο Τζακ Νίκολσον

Τρίτη, Μάιος 23, 2023 - 12:00πμ
Μοναδικός

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο διάσημος ηθοποιός Τζακ Νίκολσον σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς και η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική.

Ο διάσημος και αγαπητός ηθοποιός του Χόλιγουντ, τιμημένος με 3 Όσκαρ ερμηνείας, Τζακ Νίκολσον έχει αποσυρθεί από την ενεργό καλλιτεχνική δράση, κάτι που έχει στενοχωρήσει τους θαυμαστές του.

Ο 86χρονος σήμερα ηθοποιός (γεννημένος στις 22 Απριλίου 1937) που είναι λάτρης της ομάδας των Λος Άντζελες Λέικερς, πήρε τη θέση του στους VIP, συνοδευόμενος από τον γιο του Ρέι Νίκολσον σε πρόσφατο αγώνα της ομάδας.

Ήταν η δεύτερη εμφάνισή του μέσα στον Μάιο – πάλι σε αγώνα των Λέικερς – μετά από 18 μήνες απουσίας από το προσκήνιο. Οι φήμες – στις οποίες δεν έχει απαντήσει ποτέ – λένε ότι ο σπουδαίος Τζακ Νίκολσον (Η Λάμψη, Στη φωλιά του κούκου, Σχέσεις στοργής, Chinatown, Καλύτερα δεν γίνεται, Ο Πληροφοριοδότης) έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς «παλεύει» με την άνοια και δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του. Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2010 με την ταινία «Ποιον από τους δύο» με συμπρωταγωνιστές τους Όουεν Γουίλσον και Ρις Γουίδερσπουν. Και σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχει κλειστεί στο σπίτι του, ζει σαν ερημίτης και αποφεύγει να βλέπει τον οποιονδήποτε. Από τα ελάχιστα άτομα που τον βλέπουν είναι τα δύο από τα παιδιά του, η Λορέν και ο Ρέι, οι οποίοι & τον συνοδεύουν στους αγώνες των αγαπημένων του Λέικερς.

Ωστόσο η νέα, σπάνια δημόσια εμφάνιση του χαρακτηρίστηκε ως αποκαρδιωτική. Ήταν ατημέλητος, αξύριστος και αχτένιστος και όπως αναφέρει το σάιτ www.iefimerida.gr, ήταν σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι του, εικόνα που δεν θυμίζει σε τίποτα τον ζωηρό, χαμογελαστό ηθοποιό που είχαμε γνωρίσει όλοι μας στο απόγειο της καριέρας του.
Υποστήριξη: SilkTech