Νέα ατυχία στην οικογένεια Κασίγιας- Η σύζυγος του αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο

Τετάρτη, Μάιος 22, 2019 - 12:01μμ

Όπως φαίνεται, το σπίτι του Ίκερ Κασίγιας δεν μπορεί να ησυχάσει... Μετά την ασθένεια που έπληξε τον τερματοφύλακα της Πόρτο πριν από λίγες εβδομάδες, νέα κακά νέα ενέσκηψαν στην οικογένεια της πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε μέσω κοινωνικού δικτύου ότι πριν λίγες μέρες πήρε τα αποτελέσματα των τεστ, που έδειξαν κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες.

Μάλιστα, υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει. Η ανακοίνωση της Σάρα Καρμπονέρο έγινε λίγες ημέρες μετά το έμφραγμα το οποίο υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Πόρτο.

Η Σάρα Καρμπονέρο γνωστοποίησε το ζήτημα που αντιμετωπίζει με μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram. «Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας χτύπησε ξανά», ανέφερε η Καρμπονέρο κάνοντας λόγω για τη λέξη με τα έξι γράμματα (cancer) που «δεν μπορεί καν να γράψει».

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως κατά τις πρόσφατες εξετάσεις της ο γιατρός διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες. Ο όγκος αφαιρέθηκε ήδη με επέμβαση. «Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς», έγραψε.       

«Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας», έγραψε η Καρμπονέρο.

«Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», υπογράμμισε κλείνοντας την ανάρτηση.

Υποστήριξη: SilkTech