Νέα αλλαγή στον πάγκο της Ακράτας-Ήρθε ο Βουρνάς, έφυγε ο Παπαδόπουλος

Τρίτη, Δεκέμβριος 4, 2018 - 1:07μμ

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην Ακράτα μετά τη νέα ήττα και το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο μπάσκετ. Μετά την Κυριακάτικη ήττα στον Ηλυσιακό αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Δημήτρη Παπαδόπουλου και σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Νίκου Βουρνά.

Ο Παπαδόπουλος είχε αναλάβει μόλις τη δεύτερη αγωνιστική μετά την ξαφνική φυγή του Σκαραφίγκα, ενώ ο Νίκος Βουρνάς, έφυγε από τον Απόλλωνα Πάτρας, μόλις την προηγούμενη Παρασκευή.

Η ανακοίνωση για τον Βουρνά:

«Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας  με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Νίκο Βουρνά.  Ο κ. Βουρνάς   αναλαμβάνει την  ανδρική ομάδα του Συλλόγου με σκοπό την υλοποίηση όλων των στόχων της.

Ο κ. Βουρνάς ξεκίνησε τη σαιζόν σαν προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας  απ  όπου και παραιτήθηκε μετά την 6η αγωνιστική. Στη σαιζόν 2017-2018 ήταν προπονητής της ομάδας του Γλαύκου με την οποία πέτυχε και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. 

Ο έμπειρος πατρινός προπονητής μεταξύ άλλων έχει εργαστεί  στη  Δόξα Λευκάδας (άνοδος στην Α2), στον Έσπερο Πατρών, στον Αίολο Αστακού, στην Ολυμπιάδα Πατρών, στον ΚΑΟ Κορίνθου  και στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου».

Και για το φινάλε με Παπαδόπουλο:

«Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την - κοινή συναινέσει -  λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης  κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο και  του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.»

Υποστήριξη: SilkTech