Νέα αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό

Τρίτη, Μάιος 8, 2018 - 4:38μμ
kingsport.gr

Πενθήμερη πρθεσμία έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να εξοφλήσει ή να έλθει σε διακανονισμό με τον Μίκαελ Εσιέν, προκειμένου να μην υποβιβασθεί το «τριφύλλι» στην Football League. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφαίρεσε σήμερα τρεις βαθμούς από τους «πράσινους», λόγω οφειλών στον διεθνή Αφρικανό μέσο, ποινή που είναι η τρίτη μετά τις προηγηθείσες δύο, που αφορούν στις οφειλές προς τον Γενς Βέμερ.

Βάσει του σχετικού κανονισμού, όποια ομάδα τιμωρηθεί τρις με αφαίρεση βαθμών, υποβιβάζεται αυτομάτως και πλέον στον Παναθηναϊκό, πρέπει πάση θυσία να βρουν την λύση με τον Εσιέν, εντός του προσεχούς πενθημέρου.

Η σχετική απόφαση έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Υποστήριξη: SilkTech