Ν. Βετούλας: «Σιγά - σιγά θα γίνουμε ομάδα»

Σάββατο, Αύγουστος 27, 2022 - 12:03μμ
Δεξιά ο Ν. Βετούλας και αριστερά ο συνεργάτης του Σ. Δεράος

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα στα Καλάβρυτα όπου η δουλειά είναι καθημερινή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά.

Ο  τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βετούλας σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής.

«Σε φουλ ρυθμούς αλλά και χωρίς προβλήματα την προετοιμασία μας στα Καλάβρυτα όπου μέχρι στιγμής δουλεύουμε όλοι πολύ καλά για να βάλουμε τις βάσεις που θέλουμε για όλη τη χρονιά. Το ευχάριστό είναι ότι όλα κυλούν χωρίς τραυματισμούς και όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα» είπε αρχικά ο Νίκος Βετούλας και πρόσθεσε: «Από την Τρίτη βρίσκονται μαζί μας και  τα δυο παιδιά  (Φράιντει-Ντέιβις) που δεν ήταν από την αρχή της προετοιμασίας, σιγά σιγά θα γίνουμε ομάδα και θα βάλουμε τα στοιχεία εκείνα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν την φετινή σεζόν».

Σε ερώτηση για τις συνθήκες που δουλεύει  η ομάδα μας, ο Πατρινός τεχνικός, τόνισε: «Οι συνθήκες στην πόλη είναι ιδανικές  για δουλειά. Στο γήπεδο και γενικότερα στις εγκαταστάσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορούμε να δουλεύουμε όπως επιθυμούμε  αυτή την χρονική περίοδο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την φιλοξενία».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Καλαβρύτων.

Ο ΙΑΤΡΟΣ Π. ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Το πρωί του Σαββάτου, ο ορθοπαιδικός και μέλος του ιατρικού επιτελείου τoυ Απόλλωνα, Πάνος Αντζουλάς βρέθηκε στα Καλάβρυτα και υπέβαλε σε εξετάσεις τους δυο νεοαφιχθέντες παίκτες, Φράιντει και Ντέιβις οι οποίοι ενσωματωθήκαν τελευταίοι στην προετοιμασία.
Παράλληλα ο Πάνος Αντζουλάς ενημερώθηκε από το τεχνικό επιτελείο για την προετοιμασία και είχε αναλυτική ομιλία-ενημέρωση με όλους τους παίκτες.
Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα  και άπαντες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις μας.
* Στη φωτό είναι ο Μ. Φράιντει με τον Π. Αντζουλά.

Οι δυο Αμερικάνοι που ενσωματωθήκαν τελευταίοι στην προετοιμασία της ομάδας είναι οι Τζαλόν Φράιντει και Αντόνιο Ντέιβις οι οποίοι συμμετέχουν κανονικά στο προπονήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες στα Καλάβρυτα.
Οι δυο Αμερικάνοι αναφέρθηκαν στους φετινούς στόχους αλλά και τις πρώτες τους εντυπώσεις...
Ο Τζαλόν Φραίντει, δήλωσε: «Θέλω να κερδίσω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ με την ομάδα μου και να φτάσουμε όσο μακρύτερα γίνεται.
Παρότι γνωρίζω λίγες μέρες τους νέους μου συμπαίκτες, τους συμπαθώ πολύ, νιώθω σαν να τους ξέρω πολύ καιρό και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».
Από την άλλη πλευρά ο Αντόνιο Ντέιβις, υπογράμμισε: «Πάντα όταν είμαι στην Ελλάδα είναι πολύ όμορφα, την αγαπώ αυτή την χώρα και τώρα που βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο στα βουνά, νιώθω πως είμαι σε ταινία.
Από εκεί και πέρα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας, έχει κάλους παίκτες, έχουμε καλό προπονητή και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά.
Ο Αμερικάνος παίκτης έκανε σχόλιο και για τους φετινούς στόχους, τονίζοντας: «Δεν ξέρω πολλά για τις άλλες ομάδες αλλά όπως βλέπω έχουμε καλή ομάδα, θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε ματς».

Υποστήριξη: SilkTech