Ν. Παπαδημάτος: ''Ο αθλητισμός είναι υγεία και η υγεία προϋπόθεση για τον αθλητισμό''

Τετάρτη, Δεκέμβριος 1, 2021 - 7:05μμ
Επίδειξη χρήσης απινιδωτή

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Κ. Πετρόπουλος» ενημέρωση στους εκπροσώπους των Σωματείων και επίδειξη για τη χρήση απινιδωτή και πρώτες βοήθειες.


Η διαδικασία της επίδειξης και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε από τον ιατρό καρδιολόγο και δημοτικό σύμβουλο Πατρέων Κωνσταντίνο Σβόλη και μέλη του Ερυθρού Σταυρού, στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών των Σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα δύο ακόμη απινιδωτές προστέθηκαν στη διάθεση των αθλητικών Σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και οι οποίοι παραδόθηκαν στον Πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης.
Πρόκειται για δύο σύγχρονης τεχνολογίας αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις εγκαταστάσεις του Κλειστών Γυμναστηρίων «Δ.Τόφαλος» και «Κ. Πετρόπουλος» αντίστοιχα.
Ήδη στη διάθεση των Σωματείων είναι ήδη εγκατεστημένος απινιδωτής και στο Κολυμβητήριο «Α.Πεπανός».
«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα Σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας όλα τα εφόδια και τη γνώση προκειμένου να διασφαλίσουμε το αγαθό της υγείας για το σύνολο των αθλητριών και αθλητών που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος και πρόσθεσε: «Υλοποιούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου τα Σωματεία και οι εκπρόσωποί τους να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα τόσο στη διάρκεια των προπονήσεων όσο και των αγώνων. Ο αθλητισμός είναι υγεία και η υγεία προϋπόθεση για τον αθλητισμό»

Υποστήριξη: SilkTech