Μυστήριο με τον θάνατο 14χρονου στην Αθήνα– Πρόκληση στο TikTok η αιτία;

Δευτέρα, Μάιος 16, 2022 - 10:06πμ
Το παιδί ήταν αδελφός αθλητή του συλλόγου "Θησέας Κάτω Πατησίων"

Πέπλος μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός παιδιού μόλις 14 ετών, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο ανήλικος έβαλε τέλος στην ζωή του μέσα στο σπίτι του. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του, που τον βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιο του, αλλά και ο αδελφός του.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνού, που ασχολούνται με την υπόθεση, αναμένεται να ερευνήσουν αρχικά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ανήλικου, αλλά και εάν ήταν ενεργός στα social media, προκειμένου να διαπιστώσουν εν ο 14 χρόνος μπορεί να έχει επηρεαστεί από κάποιον για να βάλει τέλος στην ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας loutraki365.gr, το παιδί ήταν αδελφός αθλητή του συλλόγου "Θησέας Κάτω Πατησίων" και θα αγωνιζόταν το Σάββατο στο κλειστό Γυμναστήριο "Γ. Γαλανόπουλος", στο Λουτράκι, όπου διεξάγονται οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου, ωστόσο, η ψυχολογική του κατάσταση δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει μέχρι την πόλη.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εξετάζεται το ενδεχόμενο, η πράξη του αυτή, να σχετίζεται με τη συμμετοχή του σε μια «πρόκληση» του Tik Tok που ονομάζεται «blackout challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης».
Το «blackout challenge», ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους, για να ανεβάσουν στη συνέχεια το βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα. Μόνο που σε αρκετές περιπτώσεις το παιχνίδι αυτό έχει αποβεί μοιραίο...

Υποστήριξη: SilkTech