Μπράνκο αντί Μίχελ στον ΠΑΟΚ

Τετάρτη, Νοέμβριος 14, 2018 - 11:01πμ

Την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και αυτή του αθλητικού διευθυντή της εταιρείας, υπέβαλλε ο Λούμπος Μίχελ.

Κίνηση που έγινε αποδεκτή από τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι επέλεξαν για την αντικατάστασή του στο πόστο του αθλητικού διευθυντή τον Πορτογάλο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος προστέθηκε το καλοκαίρι στην οικογένεια του «Δικεφάλου», έχοντας ρόλο διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Λούμπος Μίχελ, το συμβόλαιο του οποίου έληγε με την ΠΑΕ το Δεκέμβριο, είχε εσχάτως εκ του σύνεγγυς επαφή σε καλό κλίμα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, από την οποία προέκυψε η απόφαση της παραίτησής του.

Η συνεργασία του, από εδώ και στο εξής, με την εταιρεία θα είναι σε ρόλο εξωτερικού συμβούλου για θέματα ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει την καθημερινή τριβή και πίεση, με την οποία ήταν επιφορτισμένος την τελευταία τριετία που ήταν δεσμευμένος με το σύλλογο.

Στην ομάδα, που βρίσκεται στην Κρήτη για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, παρουσιάστηκε απόψε, με τη νέα του ιδιότητα, ο Μάριο Μπράνκο.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech