Μπουμπούλης: "Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της"

Τετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 9:20μμ

Το 2019 ξεκινάει για τον Αίολο Αγυιάς με το παιχνίδι με αντίπαλο τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο εορτάζων την Πρωτοχρονιά, Βασίλης Μπουμπούλης έκανε δηλώσεις για την προσεχή αναμέτρηση, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του Αίολου Αγυιάς. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Η πορεία μας φέτος είναι πάρα πολύ καλή, αν αναλογιστούμε και το ότι ακόμα δεν έχουμε παίξει πλήρεις, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, οι οποίοι φυσικά είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, παίζοντας, ταυτόχρονα, και ωραίο μπάσκετ».

«Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, σίγουρα είναι δύσκολο, καθώς και ο αντίπαλός μας είναι μια δυσκολοκατάβλητη και σκληρή ομάδα, καθώς επίσης και επειδή πάντα αμέσως μετά από γιορτές οι ομάδες δεν βρίσκουν αμέσως ρυθμό. Γι΄ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας».

Υποστήριξη: SilkTech