Μπονούτσι: "Η Γιουβέντους πρέπει να ξαναβρεί το πνεύμα που είχε πριν έρθει ο Ρονάλντο"

Τρίτη, Οκτώβριος 19, 2021 - 8:06μμ
Λεονάρντο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι τόνισε ότι είναι ανάγκη η Γιουβέντους να βρει ξανά τον χαρακτήρα που είχε πριν την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ υποστήριξε πως ο λόγος που την περασμένη σεζόν έχασαν το πρωτάθλημα ήταν εξαιτίας δικών τους λαθών και όχι ικανότητας των αντίπαλων ομάδων.

Η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στη Ρωσία, όπου και θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης τη Ζενίτ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με σκοπό να κάνει το "3 στα 3" στη διοργάνωση.

Ο αμυντικός της Βέκια Σινιόρα, Λεονάρντο Μπονούτσι, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, σημειώνοντας ότι ήρθε η στιγμή η ομάδα να βρει ξανά το πνεύμα που είχε πριν την έλευση του Πορτογάλου σταρ στο Τορίνο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα μπορούσε 10 χρόνια πριν να είχε αποκτηθεί από τη Ζενίτ, όταν ο Αντόνιο Κόντε τον είχε ενημερώσει πως δεν τον υπολόγιζε.

"Ο Ρονάλντο έκανε μια επιλογή που σεβαστήκαμε. Πέρυσι η ομάδα έπαιζε γι' αυτόν, τώρα πρέπει να ανακαλύψει ξανά αυτό το πνεύμα που είχε πριν την άφιξή του. Πέρυσι, παρόλο που κερδίσαμε δύο τρόπαια, δεν πήραμε το Scudetto, κυρίως εξαιτίας των δικών μας μειονεκτημάτων και όχι για τα προσόντα εκείνων που κέρδισαν αργότερα. Με τον Αλέγκρι αυτή η ομάδα πρέπει να ανακαλύψει ξανά τη γεύση της κούρασης", υποστήριξε αρχικά ο Μπονούτσι.

"Θα μπορούσα να είχα πάει στη Ζενίτ πριν από δέκα χρόνια. Ο Κόντε μου είπε ότι ήμουν ο τελευταίος στην ιεραρχία των αμυντικών και ότι θα μπορούσα να βρω άλλη ομάδα, μπήκα σε διαπραγματεύσεις, αλλά έμεινα από υπερηφάνεια".

Υποστήριξη: SilkTech