Μπηχτές Λούβαρη για οργανωμένο σχέδιο υποβιβασμού του Διαγόρα Βραχνεΐκων

Πέμπτη, Απρίλιος 7, 2022 - 12:00μμ
Mε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεϊκων, Χρήστος Λούβαρης, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στον υποβιβασμό των «μπλε».

Τα όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μου και πραγματικά με συγκίνησαν με τα λόγια τους για την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ δίνοντας μου ταυτόχρονα συγχαρητήρια για ότι έχουμε καταφέρει στο αχαϊκό Ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια..
Μου έδωσαν λοιπόν την ευκαιρία να θυμίσω σε κάποιους κακεντρεχείς και αμετανόητα βλάκες τα εξής:
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ στα τελευταία 14 χρόνια έχει αγωνιστεί 10 χρόνια σε εθνικές Κατηγορίες (5 χρόνια στην Δ Εθνική και 5 χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία και διεκδίκησε μάλιστα την άνοδο στη β εθνική κατακτώντας την 2η θέση. Επίσης αγωνίστηκε κάνοντας πρωταθλητισμό στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για 4 χρόνια.. το διάστημα αυτό έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Αχαΐας, 4 Σούπερ Καπ,2 κύπελλα Αχαΐας και συμμετείχε 2 φορές στο κύπελλο Ελλάδος φτάνοντας στην τρίτη φάση..
Αυτά προς το παρόν, τις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ και προσωπικά με κάποιους που οργάνωσαν τον υποβιβασμό του ΔΙΑΓΌΡΑ και την παραμονή μιας ομάδας που την ανέβασαν πέρυσι όχι κατακτώντας το πρωτάθλημα αλλά μια ομάδα που έκανε αίτημα για να ανέβει στη Γ Εθνική κατηγορία.. αυτήν την ομάδα κράτησαν,,,,, αυτές τις ομάδες θέλουν.....»

Υποστήριξη: SilkTech