Μπέβερλι: «Οι μισοί παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ δεν αγαπούν το μπάσκετ»

Σάββατο, Μάιος 6, 2023 - 4:00μμ
Την πεποίθηση ότι το 50% των παικτών που αγωνίζονται στο NBA δεν αγαπούν το μπάσκετ, εξέφρασε ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Πάτρικ Μπέβερλι

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε σε podcast που φιλοξενήθηκε ο 34χρονος γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Πάτρικ Μπέβερλι, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το 50% των παικτών που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, δεν αγαπούν το μπάσκετ!
Μάλιστα, ανέφερε ότι οι περισσότεροι είναι παίκτες που έχουν το μεγαλύτερο ταλέντο, παρομοιάζοντάς τους με τους όμορφους που παίρνουν όλα τα κορίτσια χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τίποτα.
«Το ποσοστό των παικτών που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και αγαπούν το μπάσκετ; 50%. Αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στο μπάσκετ; Παρακολουθείς βίντεο, προπονείσαι σκληρά; Οι περισσότεροι συμπαίκτες που είχα και γνωρίζω ότι δεν αγαπούν το μπάσκετ, είναι αυτοί που θεωρούνται οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν το περισσότερο ταλέντο. Είναι τρελό. Είναι όπως όταν ένας όμορφος παίρνει όλα τα κορίτσια, χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα. Η προετοιμασία είναι διαφορετική όταν έχει τόσο μεγάλο ταλέντο. Μπορείς να μπεις σε ένα παιχνίδι κόντρα στο Ορλάντο, χωρίς παρεξήγηση, και να βάλεις 30-40 πόντους, αυτό δεν μπορεί να συμβεί στα playoffs», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος γκαρντ.

Υποστήριξη: SilkTech