Μπερδέσης: "Διάρκεια, πείσμα, κουράγιο και θέληση"

Παρασκευή, Νοέμβριος 9, 2018 - 10:45πμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Προμηθέα 2014 για την 5η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, δηλώνει ο Ανδρέας Μπερδέσης.

Ο προπονητής των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ τόνισε τα εξής για την πρόσφατη νίκη, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί τη Δευτέρα (8.15μ.μ.), με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας:

- «Είμαι ικανοποιημένος. Σημασία έχει να έχεις διάρκεια σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Να μην παίζεις, δηλαδή, μια φορά στο 10 και την άλλη στο 3. Θεωρώ ότι ακόμη και στα πρώτα παιχνίδια που χάσαμε, παίξαμε καλά. Πέρα, όμως, από τη διάρκεια, για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι τα παιδιά παίζουν με πείσμα, με κουράγιο και με θέληση».

- «Το παιχνίδι με τον Προμηθέα 2014 κρίθηκε στο ότι εμείς βγάλαμε πιο πολλή ενέργεια σαν ομάδα. Τα παιδιά είχαν συγκέντρωση και έπαιξαν ο ένας για τον άλλον».

- «Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό. Τα παιδιά με βοηθούν. Εχουμε ζωντάνια και κέφι για δουλειά. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε αυτά τα στοιχεία. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε μια από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία».

- «Ο Προμηθέας 2014 παρουσιάστηκε διαφορετικός. Ηταν ίσως επηρεασμένος και από τις απουσίες των Μαντζούκα και Λαναρά. Οι Μπαρδάκας και Καλογιάννης πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, ενώ ξεχώρισε και η πρώτη φετινή παρουσία του Σερέτη. Πάντως, όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά».

- «Το επόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι πολύ δύσκολο. Εμείς προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη και έχουμε καλή ψυχολογία. Το κλειδί θα είναι το να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που θα πρέπει να κάνουμε μέσα στο παρκέ».

Υποστήριξη: SilkTech