Μπαξεβάνος: «Είναι προτιμότερο να πεθαίνεις όρθιος στον αγωνιστικό χώρο»

Δευτέρα, Δεκέμβριος 16, 2019 - 7:50πμ

Ικανοποιημένος από την επιστροφή της Παναχαϊκής στις νίκες αλλά λυπημένος από την κατάσταση του αγαπημένου Απόλλωνα Καλαμαριάς εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, μετά το εύκολο πέρασμα των «κοκκινόμαυρων» από την έδρα των Θεσσαλονικιών.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ντέρμπι την Παρασκευής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου της Καλαμαριάς:

«Πολύ σημαντική νίκη για μας μετά από άσχημα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για την ομάδα ή να στεναχωρεθώ για την ομάδα του Απόλλωνα.

Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, ένιωθα λίγο περίεργα. Για μένα είναι κρίμα να βλέπω την ομάδα, που έπαιξα τα περισσότερά μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής, σε αυτή την κατάσταση.

Να δώσω συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν σοβαροί, προσπάθησαν πραγματικά να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε παιδιά που πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο (ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς). Το είπα κάποτε για την ομάδα της Παναχαϊκής, το λέω και τώρα: είναι προτιμότερο να πεθαίνεις όρθιος στον αγωνιστικό χώρο, παρά έξω από αυτόν.

Να ευχηθώ η ομάδα (Καλαμαριά) να λύσει τα προβλήματά της και να βρει τον δρόμο της, όλοι ξέρετε ότι είμαι Απόλλων Καλαμαριάς».

Σε ερώτηση για την ονομασία του γηπέδου: «Ακόμα και ο Χάρρυ Κλυνν θα ήθελε να το βλέπει από εκεί ψηλά σε καλύτερη κατάσταση. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν μεγάλο κεφάλαιο για την για την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Που μπορεί να φτάσει η Παναχαϊκή: «Η Παναχαϊκή πρέπει να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η εξάδα για να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες χάνουνε πλέον βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης, η οποία μετά από άτυχα αποτελέσματα θα παίζει κι αυτή το τελευταίο της χαρτί».

Υποστήριξη: SilkTech