Μπάσκετ με αμαξίδιο: Τέλος η χρονιά για τον Ήφαιστο με αγώνα επίδειξης

Δευτέρα, Μάιος 8, 2023 - 1:00μμ
Οι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν έναν εντυπωσιακό αγώνα με πολλές εκπλήξεις

Το Σάββατο το Α.Σ Ήφαιστος έκλεισε τη χρονιά για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο με μια υπέροχη εκδήλωση στο Κλειστό των Ροϊτίκων, όπου πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης του αθλήματος μεταξύ των παιχτών.
Οι φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν έναν εντυπωσιακό αγώνα με πολλές εκπλήξεις. Στην αρχή του αγώνα φίλαθλοι, παίχτες και διοίκηση γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια της μικρής Νεφέλης, φιλάθλου της ομάδας. Στη συνέχεια και καθώς πλησίαζε η λήξη του αγώνα επίδειξης, τα τελευταία 6 λεπτά,οι παίχτες της ομάδας ζήτησαν από τους φιλάθλους να κατέβουν από τις κερκίδες και να δοκιμάσουν να παίξουν μαζί τους.
Πολλοί άρπαξαν την ευκαιρία και έκατσαν στα αγωνιστικά αμαξίδια και έπαιξαν μπάσκετ. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία που τους έκανε να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα αυτό και να το καταλάβουν ακόμα καλύτερα.
Ιδιαίτερη στιγμή, επισης, ήταν αυτή που ο μικρός Άγγελος, μέλος και φανατικός φίλαθλος της ομάδας μπήκε στον αγώνα! Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα μεταξύ της γκρι και της πορτοκαλί ήταν η γκρι. Μόλις τελείωσε ο αγώνας οι φίλαθλοι είχαν ετοιμάσει μετάλλια για τους παίχτες που τους τα έδωσαν σαν επιβράβευση για την προσπάθεια όλης της χρονιάς καθώς και της επιτυχημένης πορείας. Ο μικρός Άγγελος επίσης είχε φτιάξει ατομικά δωράκια για τους αθλητές τα οποία και τους μοίρασε ο ίδιος. Η διοίκηση ευχαρίστησε προπονητικό τιμ και παίχτες για την εν γένει παρουσία τους όλη την χρονιά και τους φιλάθλους για την παρουσία τους και την στήριξη στην ομάδα.
Όλοι μαζί μετά σε πολύ ευχάριστο κλίμα κάθισαν στο κυλικείο του γηπέδου, σχολίασαν τη χρονιά και αφηγήθηκαν αστείες ιστορίες που έγιναν στην διάρκεια αυτής.  "Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει, την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Πετρόπουλο, τον κύριο Μοίραλη και τον κύριο Φιλιππόπουλο που είναι υπεύθυνοι για το γήπεδο, το ΚΔΑΠ ΜεΑ Ανθίζω και τον κύριο Αντωνακόπουλο, την Τεχνική Εταιρεία Εργοδυναμική Πατρών και τον κύριο Αθανασόπουλο καθώς επίσης και όλα τα μέλη του συλλόγου και κάποιους φίλους που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, γιατί χωρίς την βοήθειά τους δεν θα είχε ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά τόσο όμορφα και επιτυχημένα.
Επίσης ευχαριστούμε όλα τα μέσα της πόλης μας,ηλεκτρονικά και έντυπα,και τους δημοσιογράφους τους που συμπεριελάμβαναν τον σύλλογο μας στην αρθρογραφία τους.
Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο θα συνεχίσει με προπονήσεις συντήρησης και ο Σύλλογος πλέον θα επικεντρωθεί στα υπόλοιπα αθλήματα που ξεκινούν τα πρωταθλήματα τους!" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ Ηφαιστος.

Υποστήριξη: SilkTech