Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: 70.000 εισιτήρια μέσα σε 48 ώρες για το ντέρμπι των γυναικείων ομάδων

Κυριακή, Ιανουάριος 16, 2022 - 7:30μμ
Στο Καμπ Νου

Το γυναικείο ποδόσφαιρο κερδίζει συνεχώς έδαφος και αυτό αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια με την όλο και μεγαλύτερη προσοχή που δίνουν τα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης. Ακόμη μία απόδειξη, όμως, έρχεται και από την όλο και μεγαλύτερη προσέλευση των θεατών, με το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί σε τρεις  ημέρες να είναι έτοιμο να γράψει ιστορία πριν καν την έναρξή του.
Η μεγαλύτερη παρουσία οπαδών που έχει καταγραφεί σε ευρωπαϊκό γήπεδο για αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε γυναικείες ομάδες, ήταν σε ένα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα πριν τρία χρόνια, όταν είχαν πάει περισσότεροι από 60.000. Επίδοση που ξεπέρασε το ρεκόρ που είχε γίνει στο Γιουβέντους – Φιορεντίνα, την ίδια περίοδο, όταν είχαν βρεθεί 40.000 στο γήπεδο.
Τώρα, λοιπόν, γίνεται νέο ρεκόρ. Και γίνεται από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, η γυναικεία ομάδα της οποίας θα υποδεχθεί σε πέντε μέρες την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης. Και θα την υποδεχθεί, όπως όλα δείχνουν, σε ένα κατάμεστο Καμπ Νου, αφού τις πρώτες δύο μέρες της διάθεσης των εισιτηρίων πουλήθηκαν 70.000!

Πρόκειται, όπως προαναφέρθηκε, για ρεκόρ και στόχος πλέον είναι το -πολύ πιθανό- sold out.

Υποστήριξη: SilkTech