Μπαρτσελόνα: Διαψεύδει ότι ο Αγουέρο σταματάει το ποδόσφαιρο

Κυριακή, Νοέμβριος 21, 2021 - 5:05μμ
Σέρχιο Αγουέρο

Ο Αργεντινός επιθετικός σαφέστατα είναι ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα. Εκεί που έδειχνε ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του κι επέστρεφε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, είδε την καρδιά του να τον «προδίδει» παρουσιάζοντας προβλήματα στην αναπνοή.


Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τον «Κουν», καθώς αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζει καρδιακή αρρυθμία κι έτσι θα πρέπει να παραμείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους -τουλάχιστον - 3 μήνες, ακολουθώντας ειδική θεραπεία.
Ωστόσο, η είδηση της απόσυρσης του Σέρχιο Αγουέρο από την ενεργό δράση το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11) έσκασε σαν... βόμβα. όπως αποκάλυψε ο έγκυρος σε θέματα της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Ρομέρο, ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες, πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, μιας και το πρόβλημα υγείας είναι εμπόδιο ανυπέρβλητο.
Από την πλευρά της πάντως η Μπαρτσελόνα διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος των Καταλανών Ράφα Γιούστε, τόνισε ότι «Αρνούμαι πως ο Κουν πρόκειται να ανακοινώσει την απόσυρσή του», για να έρθει στη συνέχεια ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι και να δηλώσει: «Θα υπάρχει χρόνος να το δούμε. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα».

Μέχρι και ο Τσάβι, όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Εσπανιόλ ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο.

«Μίλησα μαζί του τις προάλλες. Αυτό που δημοσιεύτηκε δεν είναι αλήθεια. Δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες, μιλάμε μαζί του. Είναι ήρεμος και χαρούμενος στην ομάδα», ήταν τα λόγια του 41χρονου Ισπανού τεχνικού των «μπλαουγκράνα».

Υποστήριξη: SilkTech