Μπαχός: «Πλησιάζουν τα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά»

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 7:31πμ

Ο Αίολος Αγυιάς μπήκε με το δεξί στον β΄ γύρο του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η και, πλέον, μετά την επικράτησή του επί της ΑΓΕ Ζακύνθου, ετοιμάζεται για τη δύσκολη αποστολή στο «Αέθλειον» κόντρα στην ΑΕ Λεχαινών (Δευτέρα 28/1, 8μ.μ.).

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία», δήλωσε ο Θόδωρος Μπαχός εκ μέρους των παικτών του Αίολου Αγυιάς.

«Ο αντίπαλός μας είναι μια επικίνδυνη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη.

Οφείλουμε, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον μέγιστο βαθμό και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας διατηρήσει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα».

Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ έκανε και ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και για τον β΄ γύρο της Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία ως τώρα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά μπορούμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και ακόμη καλύτερα.

Πλησιάζουν τα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά πράγματα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και γι΄ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Υποστήριξη: SilkTech