Μουντιάλ 2022: Και ο Μακρόν.... τρελάθηκε με την πρόκριση της Γαλλίας

Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2022 - 9:34πμ
Το... έζησε στο έπακρο ο Μακρόν, ο οποίος προτίμησε το Κατάρ από τη Σύνοδο της ΕΕ - Πήγε και στα αποδυτήρια των «Τρικολόρ»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δεν θα μπορούσε να λείψει από τον μεγάλο ημιτελικό των «μπλε».
«Θα κερδίσουμε... Η Γαλλία θα κερδίσει» είπε με σιγουριά στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν το απόγευμα έξω από το εστιατόριο που γευμάτισε, πριν αναχωρήσει για το γήπεδο.
Ο Γάλλος πολιτικός πήρε από νωρίς τη θέση του στα επίσημα του Al Bayt Stadium, δίπλα από τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο και ξεχνώντας τα πρωτόκολλα, έζησε το ματς σαν ένας απλός φίλαθλος...
Αφού τραγούδησε τον εθνικό ύμνο, πανηγύρισε έντονα το 1-0, σήκωνε τα χέρια ψηλά στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και έδειχνε ανακουφισμένος όταν οι Μαροκινοί αστόχησαν στις δικές τους στιγμές...
Κι όταν τελείωσε το ματς έγραψε στον λογαριασμό της γαλλικής προεδρίας στο twitter:
«Ευχαριστούμε 'Μπλε'. Τώρα το Κύπελλο».
Σε μια επίδειξη fair play ο Γάλλος πρόεδρος δεν ξέχασε και τους μεγάλους ηττημένους της βραδιάς για τους οποίους έγραψε:
«Στους Μαροκινούς φίλους μας: Συγχαρητήρια γι' αυτό το όμορφο ταξίδι. Εχετε αφήσει το αποτύπωμα σας στην ιστορία του ποδοσφαίρου»
Ο Γάλλος πρόεδρος κατέβηκε και στα αποδυτήρια των «Τρικολόρ» και πανηγύρισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές που γλεντούσαν με την ψυχή τους τη μεγάλη επιτυχία.

Υποστήριξη: SilkTech