Moυντιάλ 2018: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Νεϊμάρ

Τρίτη, Ιούνιος 19, 2018 - 7:22μμ
twitter.com/fifaworldcup

Θέμα Νεϊμάρ ξανά στην Εθνική Βραζιλίας! Ο σούπερ σταρ της «Σελεσάο» εγκατέλειψε πολύ νωρίς τη σημερινή προπόνηση (19/06), εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στο δεξί αστράγαλο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της «χώρας του καφέ».

«Πόνεσε στο πόδι του λόγω των πολλών φάουλ που του έγιναν στο ματς με την Ελβετία» δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Παραπονέθηκε ότι πονούσε, οπότε συνέχισε με φυσιοθεραπεία κι αύριο (20/6) αναμένεται να θα προπονηθεί κανονικά.»

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης ο Νεϊμάρ σταμάτησε να γυμνάζεται, αφήνοντας τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους ενόψει του δεύτερου αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου με την Κόστα Ρίκα, την ερχόμενη Παρασκευή (22/06) στην Αγία Πετρούπολη.

Τουλάχιστον 10 φάουλ έγιναν στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν στη διάρκεια του ισόπαλου 1-1 με την Ελβετία, με τον ίδιο να διαμαρτύρεται πολλές φορές στο διαιτητή της αναμέτρησης. Να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό στο πόδι (κάταγμα) κι όπως γίνεται αντιληπτό το τεχνικό τιμ περιμένει με αγωνία την αυριανή προπόνηση.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech