Μόνο νίκη απέναντι (15:00) στον Απόλλωνα Πόντου

Κυριακή, Δεκέμβριος 9, 2018 - 8:01πμ

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει, που θα φέρει και ηρεμία στις τάξεις της μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα, ζητάει σήμερα η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τον Απόλλωνα Πόντου στην Αγυιά για την 8η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προέρχεται από τρις ισοπαλίες, η μία στην Αγυιά με τον Καραϊσκάκη και έχει μείνει 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τον Απόλλωνα Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» εξάλλου έχουν να δώσουν τα περισσότερα σπουδαία παιχνίδια τους από εδώ και πέρα, μην έχοντας το περιθώριο να «πετάξουν» άλλους βαθμούς.

Η διοίκηση μεσοβδόμαδα προσπάθησε να τονώσει το ηθικό της ομάδα τάζοντάς στους παίχτες πριμ συνεχόμενων νικών, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά σενάρια που ήθελαν τη θέση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, να είναι επισφαλής.

Όσον αφορά τον τεχνικό της Παναχαϊκής, είδε το ιατρικό του δελτίο να αδειάζει και ένα ακόμα πολύτιμο γρανάζι να έρχεται δώσει λύσης, συμμετέχοντας για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε για την αναμέτρηση τους: Σούλη, Καπούταγλη, Σταμόπουλο, Ντάσιο, Πολίμο, Λουμπαρδέα, Τσελεπίδη, Κοτσώνη, Φουρλάνο, Coll, Πλέγα, Αργυρόπουλο, Μουστακόπουλο, Ελευθεριάδη, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό, Karachanakov και Μωραΐτη.

Η αξιόμαχη ομάδα της Καλαμαριάς ήρθε στην Πάτρα με λιγότερους από 18 ποδοσφαιριστές, αλλά μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν θεωρείται, έχοντας και σερί καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

Οι δύο ομάδες στο περσινό πρωτάθλημα της Football League αναδείχθηκαν ισόπαλες δύο φορές χωρίς τέρματα. Στο φετινό πρωτάθλημα τους χωρίζουν 3 βαθμοί και μία θέση στην κατάταξη, με την Παναχαϊκή να είναι στη 9η θέση με 10 και τον Απόλλωνα στην 10η με 7.

 

Υποστήριξη: SilkTech