Μοναδικό σόου ετοιμάζεται από την ΦΙΛΜΠΑ

Τρίτη, Ιούνιος 11, 2019 - 9:35μμ

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Patras Motor Show (P.M.S), στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019, στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, την υποστήριξη του Δήμου Πατρών, του Λιμεναρχείου Πατρών και του Οργανισμού Λιμένα Πάτρας.

Το PMS και φέτος συνεχίζει την ανοδική του πορεία, μένοντας πάντα επίκαιρο με νέα shows και εκθέματα. Οι επισκέπτες εκτός των άλλων, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και Live Show σε Arena από πολλούς και διάφορους καλεσμένους. Το παρόν σίγουρα θα δώσουν αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα οδηγών Drift του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ειδικά Stunt Shows.

Δεδομένο πλέον είναι και το Jet Ski Show από τον Πολυπρωταθλητή Αντώνη Γατσούλα και τον Γρηγόρη Αργυρόπουλο όπου το Σάββατο και την Κυριακή στις 7 το απόγευμα θα μας ξεσηκώσουν.

Εκτός του ARENA LIVE SHOW οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν 40 Ferrari, 20 Lancia Integrale, 15 Toyota Celica GT Four, νέα μοντέλα αντιπροσωπειών και συνολικά πάνω από 350 εκθέματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ferrari Days» που διοργανώνει η ΦΙΛΜΠΑ με την συνδιοργάνωση της Media World, την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα κληρωθούν 20 υπερτυχεροί για να συνοδηγήσουν με την Ferrari των ονείρων τους, στον Μόλο της Αγ. Νικολάου.

Ο Πρόεδρος του Ferrari Owners Club «Passione Rossa» Dr Fabio Barone θα διαθέσει από το Club του, τις 10 καλύτερες Ferrari και θα δώσει την ευκαιρία σε 20 υπερτυχερούς να κάτσουν στο δεξί μπάκετ, ενός supercar της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πέραν των συνοδηγήσεων με κλήρωση θα δοθεί και ένα super Δώρο.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική