Το μοναδικό πατρινό πλήρωμα στο φετινό 69ο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις-ΦΩΤΟ

Σάββατο, Σεπτέμβριος 3, 2022 - 1:03μμ
Ετοιμο!

Από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Περισσότεροι από 80 εκατ. τηλεθεατές σε 150 χώρες θα παρακολουθήσουν το 69ο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, με την απόλαυση και το θέαμα να είναι πλέον δεδομένα.

Η Πάτρα φέτος θα εκπροσωπηθεί από ένα και μόνο πλήρωμα, αυτό των Γιώργου Αθανασόπουλου και Σπύρου Μπαρδάκη, των πρωταθλητών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι του 2021. Οι πατρινοί θα συμμετάσχουν στο 69ο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με το Livery του Skoda Fabia F5 της EMC MotorSport.

To πρόγραμμα του EKO Rally Acropolis 2022 έχει διαφορές σε σχέση με το περυσινό. Αν και παραμένουν στον σχεδιασμό του αγώνα οι πολύ δημοφιλείς ειδικές Λουτράκι, Βωξίτες, Πύργος, Ταρζάν και Ελευθεροχώρι -με την τελευταία μάλιστα να αποτελεί την Power Stage του αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής.

Έχουν προστεθεί πολύ όμορφες και απαιτητικές ειδικές όπως η Δάφνη, η Λειβαδιά και το Περιβόλι, ενώ νέα χάραξη έχουν αποκτήσει οι ΕΔ γύρω από τα Γεράνεια Όρη (Λουτράκι και Χαρβάτι). Τα καθαρά αγωνιστικά χιλιόμετρα έχουν αυξηθεί λιγάκι, από 302,88 σε 306,65 km.

Υποστήριξη: SilkTech